NAC enGR8 Hotels breken sponsorcontract open

Beide partijen zijn tot overeenstemming gekomen over het openbreken, verlengen en uitbreiden van het partnership. Met het verlengen van het partnership zal Gr8 Hotels tot en met seizoen 2024/2025 als broeksponsor actief blijven.

23 maart 2022

Gr8 Hotels is een Nederlands hotelketen met comfortabele 3-sterren faciliteiten en ruime, warm ingerichte kamers voor een geweldige prijs. Momenteel heeft Gr8 Hotels vier hotels. Gr8 Bodegraven – In het groene hart, Gr8 Maastricht – Airport, Gr8 Oosterhout – Bourgondisch Brabant en Gr8 Sevenum – Midden in de Peel. In oktober komt hier een hotel in Breda bij, langs de A16.

In 2019 was Gr8 Hotels hoofdsponsor voor een dag. CM.com besloot, ten behoeve van het goede doel, voor één dag het hoofdsponsorschap te veilen. Dit was de aftrap voor de samenwerking tussen Gr8 en NAC. Vanaf aankomend seizoen zal Gr8, samen met Xior, een skybox betrekken in het Rat Verlegh Stadion. Xior Student Housing is een Belgisch vastgoedbedrijf, gespecialiseerd in de sector van de studentenhuisvesting in België, Nederland, Polen, Spanje en Portugal.

Eric Matijsen

“Gr8 Hotels is de afgelopen jaren een fijne partner gebleken. Inmiddels zijn zij al heel wat jaren zichtbaar aanwezig bij NAC. Wij zijn dan ook erg blij en trots dat wij het partnership hebben kunnen verlengen en kijken dan ook erg uit naar een vruchtbare samenwerking de komende jaren.”

Martien Heinrichs, CEO Gr8 Hotels

“De afgelopen jaren hebben wij een fijne samenwerking gekend met NAC. Tevens hebben we ons merk vaak terug mogen zien in de diverse uitingen. We zijn erg trots dat we aankomend jaar het partnership kunnen uitbreiden bij NAC en ook de aankomende jaren te zien als broeksponsor.”

Gekoppelde bedrijven (1)
Gr8 Investments

Gr8 Investments

Gr8 Investments is opgericht door Bas en Bob van den Nieuwenhuijzen en Martien Heinrichs. Zij vol...

Meer nieuws

‘Het begint allemaal met cijfers’

De mannen achter Beter Ondernemen - Mervin Haans, Laurens Driesser en Joost van IJk - hebben veel gemeen. Ze hebben een dijk aan ervaring in de financiële w...

30 november 2023

Schipper Accountants & Talentontwikkeling

Schipper Accountants & Talentontwikkeling gaan hand in hand. Onlangs werd een handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst die hen wederom voor een seizoe...

21 januari 2022

Column: Businessclub leden, welkom!

Een welkomstwoord van commercieel manager Sander Mijnhijmer.

28 september 2020