Over NAC Zakelijk Platform

Een mooi podium om je bedrijf te profileren!

Word onderdeel van de NAC-familie en vergroot je zakelijke netwerk met het NAC Zaken Platform. Ontdek gelijkgestemde sponsoren, blijf op de hoogte van het laatste zakelijke nieuws en geniet van exclusieve netwerkevents. Met meer dan 600 sonsoren biedt de NAC Business Club een dynamische omgeving om zakelijke relaties te versterken.

Ondernemen is een sport

Dat NAC een grote en loyale achterban heeft staat buiten kijf. Daarbij kent de club ook een groot zakelijk netwerk dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Het afgelopen seizoen telde de NAC Business Club ruim 600 sponsoren.  

Iedere thuiswedstrijd van de Parel van het Zuiden is een complete beleving en de NAC-supporter kan beamen dat je het een keer mee moet maken om te weten wat het is. Bezoek een Avondje NAC en je zult de fanatieke, gezellige en intense sfeer van het Rat Verlegh Stadion vervolgens niet gauw meer vergeten. De NAC Business Club biedt de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen en op een informele manier zakelijk resultaat te boeken.

Ook buiten wedstrijddagen biedt de Business Club exclusieve mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij de leden in contact komen met elkaar. Elk evenement kent een eigen setting, van formele lunches, diners en bedrijfsbezoeken tot informele reizen en sportieve activiteiten. Daarnaast wordt ieder seizoen afgetrapt middels een gezellige kick-off.

NAC probeert voor haar sponsoren regelmatig verrassende ideeën en nieuwe concepten te verzinnen die passen bij het DNA van de club. Zo werden afgelopen seizoen de Goud en Zilver Lounge geïntroduceerd en werd onlangs een nieuw concept aangekondigd: de Zakelijke Staantribune.

Lid worden? Stuur ons een bericht!