Over NAC Zakelijk Platform

Een mooi podium om je bedrijf te profileren

Als sponsor van NAC ben je onderdeel van een familie. En met het NAC Zaken Platform is het nog makkelijk om contact te leggen met elkaar. Zoek collega-sponsoren via het smoelenboek, lees het laatste zakelijk nieuws en bekijk upcoming netwerkevents. Allemaal op één plek, onder je vingertoppen.

Ondernemen is een sport

Dat NAC een grote en loyale achterban heeft staat buiten kijf. Daarbij kent de club ook een groot zakelijk netwerk dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Het afgelopen seizoen telde de NAC Business Club ruim 550 sponsoren.  

Iedere thuiswedstrijd van de Parel van het Zuiden is een complete beleving en de NAC-supporter kan beamen dat je het een keer mee moet maken om te weten wat het is. Bezoek een Avondje NAC en je zult de fanatieke, gezellige en intense sfeer van het Rat Verlegh Stadion vervolgens niet gauw meer vergeten. De NAC Business Club biedt de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen en op een informele manier zakelijk resultaat te boeken.

Ook buiten wedstrijddagen biedt de Business Club exclusieve mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen. Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij de leden in contact komen met elkaar. Elk evenement kent een eigen setting, van formele lunches, diners en bedrijfsbezoeken tot informele reizen en sportieve activiteiten. Daarnaast wordt ieder seizoen afgetrapt middels een gezellige kick-off.

NAC probeert voor haar sponsoren regelmatig verrassende ideeën en nieuwe concepten te verzinnen die passen bij het DNA van de club. Zo werden afgelopen seizoen de Goud en Zilver Lounge geïntroduceerd en werd onlangs een nieuw concept aangekondigd: de Zakelijke Staantribune.

Lid worden? Stuur ons een bericht!