Het zakelijk inzicht van René Poppelaars van BAHM Montage BV

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

08 januari 2021

Deze week vertelt René Poppelaars van BAHM Montage BV zijn zakelijke tip. BAHM Montage BV is een dynamisch allround elektro, installatie en montagebedrijf. NAC zit bij deze onderneming in het bloed: René Poppelaars zette het veelzijdige bedrijf op na een Avondje NAC in 2016.

René Poppelaars: ‘Samen sta je altijd sterker. Zoek dus een samenwerking, een partnership. Als ik word benaderd voor een nieuwe klus terwijl we overlopen van het werk, kan ik simpelweg nee zeggen tegen deze klant. Maar ik kan ook de naam van een ander bedrijf doorspelen, waarvan ik weet dat zij het wat minder druk hebben. Als de situatie een keer is omgedraaid, hoop ik dat dat bedrijf hetzelfde voor mij doet. Een soort boemerangeffect dus. Soms is de boemerang erg lang onderweg of komt hij nooit terug. Dat is niet erg, want het is niet per se voor wat, hoort wat. Ik heb in ieder geval op dat moment een andere ondernemer kunnen helpen.

Klanten vragen weleens of wij materiaal en/of materieel kunnen regelen en/of inkopen. Als zo’n klant zelf groots inkoopt, geef ik aan dat ze dat beter zelf kunnen doen, omdat zij een hogere korting of snellere levering kunnen krijgen. Natuurlijk kan ik deze materialen voor ze inkopen en er geld op verdienen, maar ik heb meer gemoedsrust als de andere partij meer budget overhoudt. De klant is daarvoor vaak oprecht dankbaar en denkt bij een volgend project weer aan ons. Zo komt de boemerang weer terug. Vooral in deze gekke tijden is het fijn als we elkaar dingen gunnen en bereid zijn elkaar te helpen, zonder dat daar meteen een concrete geldstroom tegenover staat.’

Gekoppelde bedrijven (2)
Internetbureau RB-Media

Internetbureau RB-Media

Internetbureau RB-Media is jouw specialist voor goed vindbare websites, converterende webshops en...

BAHM-Montage BV

BAHM-Montage BV

Uw partner voor montagewerken, elektro -en installatietechniek, las -en constructiewerk. Voor mee...

Meer nieuws

Mutsaerts Verzekeringen & Pensioen sluit zich aan bij de Nassau Lounge

Voor het resterende seizoen sluit Mutsaerts Verzekeringen & Pensioen zich aan als sponsor van NAC Breda. Namens het bedrijf zal Guido Kuitert aanwezig zijn i...

8 maart 2023

Geode Management en Advies mouwsponsor NAC Jeugdopleiding

Geode Management en Advies is vanaf heden trotse mouwsponsor van de NAC Jeugdopleiding.

14 maart 2023

ACTIVITEITEN NAC BUSINESSCLUB EERSTE SEIZOENHELFT BEKEND!

Wilt u ook lid worden van onze groeiende NAC Businessclub? Neem dan contact op via commercie@nac.nl

8 augustus 2023