Gr8 Hotels nieuwe broeksponsor NAC

Vanaf het seizoen 2020/2021 zal Gr8 Hotels op de wedstrijdbroekjes van NAC prijken. De hotelketen heeft een overeenkomst gesloten met NAC, waarmee het zich voor de komende drie seizoenen als broeksponsor verbindt aan de Parel van het Zuiden. In 2019 won Gr8 Hotels de veiling om het hoofdsponsorschap voor één dag. Dit was de aftrap voor de samenwerking, welke nu dus verder geïntensiveerd wordt.

13 juli 2020

Nederlandse Hotelketen met vier vestigingen

Gr8 Hotels, dat in 2018 is opgericht door drie kleinkinderen van Gerrit van der Valk, is een Nederlandse Hotelketen met inmiddels vier vestigingen. Momenteel zijn zij gevestigd in Oosterhout, Bodegraven, Sevenum en Amsterdam. Binnenkort mogen Maastricht én Breda zich in dit rijtje voegen. De Bredase vestiging komt langs de A16 en de opening staat gepland voor tweede helft 2021.

Mattijs Manders over het nieuw gesloten partnership: “We bevinden ons momenteel in zeer uitdagende tijden, ook op commercieel vlak. Het is dan ook een enorme opsteker voor ons dat een mooi en krachtig bedrijf, zoals Gr8 zich juist nu op deze wijze en voor meerdere jaren aan ons verbindt. Gr8 zal zich in de nabije toekomst ook met een hotel in Breda vestigen en met de uitbreiding van het partnership slaan we tevens de handen ineen om vanuit NAC ons steentje bij te dragen aan een succesvolle tijd in Breda."

Martien Heinrichs CEO Gr8 Hotels is enthousiast over de invulling van het partnership met NAC : "Er uit halen wat er in zit en je gasten/fans verwennen met onverwachte mooie dingen is een prachtige overeenkomst tussen NAC en Gr8 Hotels. Vanuit de ambities die wij beiden laten zien versterken we onze uitstraling op een passende en nuttige wijze. Het is mooi om in deze combinatie zowel het topvoetbal als onze bekendheid in Breda te ondersteunen."

Gekoppelde bedrijven (1)
Gr8 Investments

Gr8 Investments

Gr8 Investments is opgericht door Bas en Bob van den Nieuwenhuijzen en Martien Heinrichs. Zij vol...

Meer nieuws

Uitnodiging van sponsor; De Avenue

NAC sponsor De Avenue, in samenwerking met Hans van den Dungen en meerdere partners (o.a. Zano Breda, Zuyderleven en Mertens Oogmode) nodigt u uit op vrijdag...

22 maart 2022

Tot zondag! Op het Issue Event bij Knook Breda.

Kom proeven! We nodigen u van harte uit om te komen proeven op het Issue Event zondag 16 april van 12.00-18.00 uur bij KNOOK Breda.

12 april 2023

Daalmans Consulting BV nieuwe sponsor!

Peter Daalmans, al jarenlang fanatiek NAC-supporter, sluit nu ook aan als sponsor van de Parel van het Zuiden. Uit handen van commercieel manager Eric Matijs...

3 november 2023