‘Het begint allemaal met cijfers’

De mannen achter Beter Ondernemen - Mervin Haans, Laurens Driesser en Joost van IJk - hebben veel gemeen. Ze hebben een dijk aan ervaring in de financiële wereld, wonen in Breda en worden gelukkig als ze mkb’ers kunnen helpen met hun cijfers. Van het doorrekenen van businesscases tot financiële administratie, het team helpt met het inzichtelijker maken en staat naast je als een businesspartner.

30 november 2023

De drie hebben elkaar ontmoet in het netwerk van NAC. Na een aantal ontmoetingen waren ze erover uit: door hun financiële expertises te bundelen, kunnen ze ondernemers nog beter van dienst zijn. Laurens en Joost hebben namelijk een scherp accountants-oog, terwijl Mervins vakgebied bestaat uit business controlling en intern bij bedrijven aan de slag gaat als financial sparringpartner. Alle drie runden ze eigen ondernemingen. Begin dit jaar fuseerden ze in Beter Ondernemen. Het kantoor aan de Nieuwe Prinsenkade is spiksplinternieuw – de verf op de muren is amper droog –, en de mannen zijn klaar om in heel veel cijfers te duiken.

Ondernemers opleiden

Mervin: ‘Samenwerken met ondernemers, daar krijgen we energie van. Het is geen trucje dat we onszelf hebben aangeleerd, het zit in ons. We zijn óók ondernemers, dus we weten hoe veel er op je af kan komen met een eigen bedrijf. Met al je financiële vragen kun je bij ons aankloppen.’ Denk aan: hoeveel omzet moet ik draaien om winst te maken? Voor welke fiscale voordelen kom ik in aanmerking? Wat is voor mij de beste manier om te investeren? Joost: ‘Ondernemers willen niet continu met hun neus in de cijfers zitten. Dat snappen we, maar alles begint wel met die cijfers. Ze moeten niet alleen kloppen, maar ook duidelijkheid bieden, zodat jij de juiste keuzes kan maken.

Met het hele team naar NAC

Mervin, Joost en Laurens hebben een team van twaalf om zich heen verzameld, allemaal net zo gek van cijfers en werken met ondernemers. En er is, midden in het centrum, nog plek voor nieuwe talenten. Laurens: ‘De ontwikkeling van onze mensen staat voorop. Wie ben je, wat zijn jouw krachten hoe kun je die nog beter benutten? Daarnaast doen we ook gezellige dingen met ons team, zoals regelmatig een Avondje NAC.’ Even terug naar waar het voor Beter Ondernemen allemaal begon.

Dit is een advertorial. Jouw organisatie ook op nac-zaken.nl, in NAC Zaken magazine of allebei? Neem contact op met Frank Stroot op frank@trichis.nl.

auteur: Lisanne de Munck fotografie: Content By Rens

Lees verder in NAC Zaken magazine

 

Meer nieuws

Social Fysio nieuwste sponsor van NAC Breda!

Patrick zal namens SocialFysio zijn intrede doen bij het netwerk van NAC Breda! Vanaf volgend seizoen zal hij bij de thuiswedstrijden van de Parel van het Z...

27 juni 2023

Golfpark de Haenen verlengd en breidt sponsorovereenkomst uit.

Komend seizoen zal Golfpark de Haenen wederom aanwezig zijn in de Businessclub en in het Rat Verlegh Stadion. Afgelopen week zette Rieks Lambers zijn handtek...

24 maart 2022

NAC=Breda wil NAC verzekeren van gezonde toekomst

De aandelen van NAC werden dit voorjaar overgenomen door het lokale investeerderscollectief NAC=Breda, nadat de club eerst in handen leek te vallen van de ...

1 juli 2022