Groepsarrangementen per wedstrijd op maat gemaakt!

Wilt u met (zakelijke) relaties, collega's of vrienden het ''Avondje NAC'' komen beleven? Wij hebben diverse mogelijkheden voor groepen vanaf 5 personen t/m 100 personen. Van een eigen skybox voor een wedstrijd, compleet verzorgde avondjes met hapjes en drankjes tot een unieke ervaring van de wedstrijd vanuit de Field Seats. Alles is mogelijk en wij denken graag met u mee. Bekijk hieronder onze diverse mogelijkheden en laat u inspireren.

Skybox voor een wedstrijd

Wilt u met 15-30 relaties in een eigen luxe ruimte genieten van het Avondje NAC dan is onze nieuwe Boardroom in de hoek van het stadion een unieke skybox om voor, tijdens en na een wedstrijd gebruik van te maken. De Boardroom heeft uitzicht op het veld en is voorzien van luxe bar en toilet. De wedstrijd bekijkt u vanuit luxe business seats op de hoofdtribune. U heeft de gehele dag de beschikking over de Boardroom en kunt zodoende ook voor een wedstrijd hiervan gebruik maken voor een vergadering of bijeenkomst. Horeca invulling wordt op maat afgestemd.

Prijs vanaf € 125,- p.p.

Download flyer

VIP Deluxe arrangement

Wilt u met een gezelschap van maximaal 10 personen het Avondje NAC beleven dan staat het VIP Deluxe arrangement garant voor een gezellige avond. Met uw gasten heeft u de gehele avond toegang tot de Nassau of de Beatrix Lounge waar buffet, hapjes en drankjes de gehele avond all-inclusive zijn. De wedstrijd bekijkt u ter hoogte van de middenlijn vanuit een luxe business seat. De avond wordt compleet gemaakt met eventueel op maat gemaakte afspraken zoals een rondleiding, een NAC sjaal voor al uw gasten en een toto met prijs voor de winnaar.

Prijs vanaf € 125,- per persoon.

VIP tafel Sate buffet arrangement

Voor zakelijke groepen vanaf 10 personen is het VIP tafel Sate buffet arrangement een zeer geslaagde invulling om het Avondje NAC in optima forma te beleven. Je hebt je eigen VIP tafel in De Cordial de gehele avond ter beschikking voorzien van hapjes en drankjes all inclusive. Voorafgaand aan de wedstrijd serveren wij een uitgebreid satebuffet voor uw relaties. De wedstrijd bekijk je uiteraard vanuit business seats op de 2e ring van ons hoofdgebouw en de gehele avond staat er een eigen hostess ter beschikking zodat u en uw relaties niets te kort komen.

VIP tafel arrangement

Samen met uw relaties de gehele avond een eigen VIP tafel met hapjes en drankjes ter beschikking in de Cordial. U en uw relaties komen niets te kort en bekijken de wedstrijd vanaf een business seat op de 2e ring van ons hoofdgebouw. Dit arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen met een prijs van € 75,- per persoon.

 

Vriendenloge

Met 5 of meer vrienden je eigen loge met business seats op de 2e ring van onze businesstribune. De vriendeloge heeft een eigen minibar en per persoon zijn vijf drankjes en bitterballen inbegrepen. Uiteraard heb je voor en na de wedstrijd toegang tot ons hoofdgebouw en kun je de 3e helft beleven in de Cordial.

Prijs: € 65,- per persoon

NAC Museum Arrangement

Bezoek met uw relaties het NAC Museum voorafgaand aan een thuiswedstrijd van NAC. U en uw gasten krijgen meer te weten over de geschiedenis van NAC in een inspirerende en unieke omgeving. Het museum is gevestigd in het stadion en voorafgaand aan de wedstrijd geniet u ook hier van een heerlijk buffet met drankjes inclusief. De wedstrijd bekijk je vanaf de businesstribune en uiteraard heb je voor en na afloop toegang tot het hoofdgebouw.

Al vanaf € 55,- p.p.

Avondje NAC arrangement

Wilt u met een groep van meer dan 40 personen een Avondje NAC beleven dan hebben we al vanaf € 25,- per persoon de mogelijkheid om dit te ervaren. U bekijkt de wedstrijd vanaf de businesstribune en heeft met uw groep toegang tot Sponsorhome 't Veem, De Parel v/h Zuiden en De Cordial. Drankjes betaalt u zelf aan de bar of u kunt vragen naar de mogelijkheden voor groepsmuntjes.