Xquisit terug in het Rat Verlegh Stadion

Wederom een oude bekende die de weg naar het Rat Verlegh Stadion weet te vinden. Xquisit sluit per direct aan bij de businessclub van NAC. Deze week ondertekende eigenaar Stefan Vermeulen de overeenkomst die hen voor 1,5 seizoen weer verbindt aan de Parel van het Zuiden.

19 januari 2022

Sponsorship NAC & Xquisit

Xquisit en NAC hebben een sponsorship afgesloten met exposure (o.a. LED boarding, TV Carpet) en business seats. Daarnaast is Xquisit er bijzonder trots op om Rabobank op te volgend als hoofdsponsor van de jaarlijkse G voetbaldag die vanaf dit seizoen dus de Xquisit - NAC G Voetbaldag zal gaan heten. 

Xquisit

Xquisit is een snel groeiend Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het detacheren van IT consultants. De medewerkers zijn expert(s) in hun vakgebied binnen IT, dat kan variëren van ontwikkelaars, netwerkbeheerders, IT architecten tot Program Managers. Bij XQUISIT staat de medewerk(st)er centraal en houden ze van een directe én persoonlijke aanpak. Bezoek de website voor meer informatie.

Website Xquisit
Meer nieuws

Van Iersel Luchtman advocaten sluit zich aan bij zakelijk netwerk NAC Breda

Van Iersel Luchtman advocaten zal zich per heden aansluiten in de businessclub van NAC Breda. Tevens zullen zij de thuiswedstrijden bijwonen vanuit de Nassau...

4 maart 2022

Businessclub agenda tweede seizoenshelft bekend!

Met trots maken wij de Business club agenda voor de tweede seizoenshelft via deze weg bekend.

25 november 2022

Van Mossel aan het Minervum: één aanspreekpunt voor de klant

Ooit was autobedrijf Van Mossel alleen bekend in Brabant. Inmiddels is Van Mossel het grootste automotive bedrijf binnen de Benelux. In Breda vind je Van Mos...

12 april 2023