Xquisit terug in het Rat Verlegh Stadion

Wederom een oude bekende die de weg naar het Rat Verlegh Stadion weet te vinden. Xquisit sluit per direct aan bij de businessclub van NAC. Deze week ondertekende eigenaar Stefan Vermeulen de overeenkomst die hen voor 1,5 seizoen weer verbindt aan de Parel van het Zuiden.

19 januari 2022

Sponsorship NAC & Xquisit

Xquisit en NAC hebben een sponsorship afgesloten met exposure (o.a. LED boarding, TV Carpet) en business seats. Daarnaast is Xquisit er bijzonder trots op om Rabobank op te volgend als hoofdsponsor van de jaarlijkse G voetbaldag die vanaf dit seizoen dus de Xquisit - NAC G Voetbaldag zal gaan heten. 

Xquisit

Xquisit is een snel groeiend Vlaams familiebedrijf gespecialiseerd in het detacheren van IT consultants. De medewerkers zijn expert(s) in hun vakgebied binnen IT, dat kan variëren van ontwikkelaars, netwerkbeheerders, IT architecten tot Program Managers. Bij XQUISIT staat de medewerk(st)er centraal en houden ze van een directe én persoonlijke aanpak. Bezoek de website voor meer informatie.

Website Xquisit
Meer nieuws

Komende dinsdag: Avondje NAC vanaf de reservebank thuis

Aankomende dinsdag speelt NAC tegen SC Cambuur, en vanwege de tweedegolf-maatregelen helaas weer zonder publiek. Dat betekent dat we ook het Avondje NAC zond...

15 oktober 2020

3 vragen aan… Jurgen van Keulen van JVK Ambachtelijke Daken

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jurgen van Keulen van JVK Daken neemt het woord.

15 maart 2021

Column: Businessclub leden, welkom!

Een welkomstwoord van commercieel manager Sander Mijnhijmer.

28 september 2020