Werktalent ook dit seizoen verbonden aan businessclub

De vestigingen van Werktalent Breda en Halderberge zijn ook dit jaar van de partij in de businessclub van NAC Breda. Michel de Vroed, Jesper van den Berg en Maike Henstra kijken in ieder geval uit naar een mooi seizoen in het Rat Verlegh Stadion.

23 augustus 2022

Werktalent

"Bij WerkTalent is ons doel om een kandidaat te bemiddelen naar een vaste baan. Dit doen we door te luisteren naar jouw verhaal en wat je wilt bereiken. Op die manier zorgen we voor een goede match tussen jou als kandidaat en werkgever. Dit heeft afgelopen jaar geresulteerd in meer dan 2000 kandidaten die een vaste baan vonden via WerkTalent. Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen groeien?"

website Werktalent

"Wij van WerkTalent Breda kennen de markt én we kennen jouw branche. Onze specialisten in industrie, logistiek, office, techniek en bouw weten wat er speelt. En spelen daarop in. Met creatieve oplossingen, bijvoorbeeld door zij-instromers voor te stellen en ook meteen een avondopleiding te regelen voor jou als kandidaat. Zo vervullen wij de vacatures bij ons uitzendbureau in Breda snel en vakkundig."

Meer nieuws

Het Schipper Voetgolftoernooi; een succesvol Businessevent!

Samen met onze Businessclub hebben we dinsdag 21 maart een bezoek mogen brengen aan het van der Valk Hotel Gilze-Tilburg én aan dé Voetgolfbaan van Noord-B...

24 maart 2023

Schone lucht houdt de spelers gezond

De kleedkamer en de gemeenschappelijke ruimte op het trainingscomplex van NAC werden begin dit jaar voorzien van luchtreinigers. ‘Sindsdien heeft niemand o...

22 maart 2023

3 vragen aan... Jaap Bakker van rugsponsor Welkom Energie

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaap Bakker van NAC’s rugsponsor Welkom Energie neemt het woord.

2 november 2020