VLC & Partners (Breda) ook dit seizoen aanwezig zijn in de 1973 Lounge

VLC & Partners is één van Nederlands grootste makelaars in Assurantiën en is ook actief in het buitenland. “Wij hebben veel expertise en onder het motto ‘Verkennen - Voorkomen - Verzekeren’ willen wij u graag helpen met complexe verzekeringsvraagstukken. Vanuit onze vestiging in Breda bedienen wij o.a. al vele jaren succesvol diverse Transport- en Logistieke bedrijven door heel Nederland.” Aldus Richard van Dijk van VLC & Partners. Uiteraard zijn zij alle partners van NAC ook graag van dienst met hun vraagstukken over verzekeringen. Je vindt hen in de 1973 Lounge of aan de Claudius Prinsenlaan 111 in Breda!

18 september 2023

Wie is VLC & Partners

Wij zijn VLC & Partners: uw persoonlijke adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen én private insurance. We staan graag naast onze klanten. Ondernemers en particulieren die altijd verder kijken om in de toekomst hun ambities waar te maken. Deze mentaliteit van ‘doen’ vinden wij prachtig! 

Wij bieden het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende uitdagingen: van een op-maat-gemaakte risico-analyse, een goed geregelde pensioenregeling voor werknemer én werkgever tot een passende kostbaarhedenverzekering voor uw kunstverzameling.   
 

VLC & Partners biedt specifiek verzekeringsadvies en een heldere financiële planning. U kunt ons inschakelen binnen diverse werkvelden: van ICT, zorg, zakelijke dienstverlening, handel, bouw, leisure, logistiek tot de maakindustrie. Ook voor welgestelde particulieren, DGA’s, zakelijke en medische professionals hebben we de beste adviseurs aan boord. We blijven onze kennis continu verder verdiepen en uitbreiden. Zo staan we dagelijks in verbinding met specialisten buiten ons bedrijf en zetten we de optimalisaties van huidige en nieuwe dienstverleningen voort. 


Ervaar professionele ondersteuning die persoonlijk afgestemd is op uw wensen. We zijn de stevige, solide basis waarop u vrijuit en veilig uw ambitie kan realiseren. Want met alle kennis in huis, adviseren we enkel het hoogstnodige. Dát maakt ons een betrouwbare en vernieuwende partner. 

Website
Meer nieuws

Nieuwe sponsor in het NAC netwerk

Vanaf dit seizoen sluit het bedrijf SYK zich aan bij de businessclub van NAC Breda. Ondernemers Sjoerd van Opstal en Joost Molkenboer zullen vanuit de Nass...

5 september 2022

3 vragen aan... Natasja van Mook van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Natasja van Mook van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren neemt het woord.

22 januari 2021

Koffiebranderij van den Biggelaar sluit contract met NAC Breda!

Koffiebranderij van den Biggelaar en NAC Breda hebben afgelopen week hun handtekening gezet onder een sponsorovereenkomst voor meerdere seizoenen. Salesmana...

31 januari 2023