Van Otterdijk Advisory ook dit seizoen lid van de NAC Businessclub

Met zijn bedrijf ‘Van Otterdijk Advisory’ begeleidt Gaby van Otterdijk MKB leiders met zowel persoonlijke als zakelijke groei. Hij doet dit voor en met een netwerk van ondernemers en hoop dit netwerk verder uit te breiden met deze verlenging van de NAC Businessclub.

15 november 2023

Over

van Otterdijk advisory: Uw Weg naar Succes als CEO of DGA… met een peergroup, Business Coaching en een Wereldwijd adviesNetwerk, ook dit seizoen in Samenwerking met de NAC Businessclub!

Met "Van Otterdijk Advisory" begeleidt Gaby MKB-leiders met diverse diensten:

  • Sluit je aan bij onze besloten advies peergroep in West-Brabant, waar CEO’s en DGA’s maandelijks samenkomen om te groeien, hun plannen te bespreken en nieuwe perspectieven te ontdekken.
  • Maak gebruik van Boardio.com, een platform voor MKB, startups en scale-ups, waarmee Gaby toegang biedt tot een wereldwijd netwerk van 7000 adviseurs. Met ons no cure no pay-model vind je de perfecte adviseur die jou helpt om internationaal uit te breiden.
  • Heeft jouw bedrijf moeite met visie, strategie, organisatie of communicatie? Van Otterdijk Advisory biedt deskundige business coaching, consulting en advies om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.


Klaar voor persoonlijke en zakelijke groei? Neem contact op met Van Otterdijk Advisory en ontdek de mogelijkheden.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gabyvanotterdijk/
Adviesgroep Lidmaatschap: https://www.vistage.nl/vistage-lidmaatschap/voor-wie-en-waarom/
Boardio.com: https://www.boardio.com/

Meer nieuws

Wat verlang je van je medewerkers? En welke taken komen daar nog bij?

Dit seizoen verwelkomen wij op de businesstribune een nieuwe onderneming. Commercieel manager van NAC Breda, Eric Matijsen, heette het Bredase bedrijf Wheel...

16 augustus 2022

Powergear nieuwe sponsor NAC Breda

Vanuit het in juli opgeleverde bedrijfspand aan het Rithmeesterpark in Breda voorziet Powergear Europe de Europese markt van topkwaliteit verlichtings-railsy...

30 augustus 2023

Bericht voor onze sponsoren

Helaas is gisteren definitief besloten om de komende wedstrijden zonder publiek te spelen. Dankzij onze hoofdsponsor OK wordt de wedstrijd van vrijdag a.s. t...

18 november 2021