Van Otterdijk Advisory ook dit seizoen lid van de NAC Businessclub

Met zijn bedrijf ‘Van Otterdijk Advisory’ begeleidt Gaby van Otterdijk MKB leiders met zowel persoonlijke als zakelijke groei. Hij doet dit voor en met een netwerk van ondernemers en hoop dit netwerk verder uit te breiden met deze verlenging van de NAC Businessclub.

15 november 2023

Over

van Otterdijk advisory: Uw Weg naar Succes als CEO of DGA… met een peergroup, Business Coaching en een Wereldwijd adviesNetwerk, ook dit seizoen in Samenwerking met de NAC Businessclub!

Met "Van Otterdijk Advisory" begeleidt Gaby MKB-leiders met diverse diensten:

  • Sluit je aan bij onze besloten advies peergroep in West-Brabant, waar CEO’s en DGA’s maandelijks samenkomen om te groeien, hun plannen te bespreken en nieuwe perspectieven te ontdekken.
  • Maak gebruik van Boardio.com, een platform voor MKB, startups en scale-ups, waarmee Gaby toegang biedt tot een wereldwijd netwerk van 7000 adviseurs. Met ons no cure no pay-model vind je de perfecte adviseur die jou helpt om internationaal uit te breiden.
  • Heeft jouw bedrijf moeite met visie, strategie, organisatie of communicatie? Van Otterdijk Advisory biedt deskundige business coaching, consulting en advies om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.


Klaar voor persoonlijke en zakelijke groei? Neem contact op met Van Otterdijk Advisory en ontdek de mogelijkheden.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gabyvanotterdijk/
Adviesgroep Lidmaatschap: https://www.vistage.nl/vistage-lidmaatschap/voor-wie-en-waarom/
Boardio.com: https://www.boardio.com/

Meer nieuws

vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek bundelen hun krachten

Op 25 februari hebben Kees van den Buijs en Jan Oprins, eigenaren van vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek, hun handtekeningen gezet onder een overeenk...

9 maart 2021

LOSNING ICT voegt zich bij NAC Businessclub en Nassau Lounge

Stan van der Avoird, Bredanaar in hart en nieren, zul je het meest tegenkomen in de Nassau Lounge dit jaar. Als adviseur voor LOSNING ICT maakt Stan de ‘tr...

6 oktober 2022

Tackmasters nieuwste aanwinst voor NAC Breda!

Tackmasters zal voor de rest van het seizoen aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden van NAC Breda. Na het eenmalig winnen van de LinkedIn Business seats heeft...

17 maart 2023