KORT Bouw & Vastgoed Advies ook komend seizoen aanwezig in 1973 Lounge!

KORT Bouw & Vastgoed Advies is ook komend seizoen aanwezig in de 1973 Lounge! Afgelopen seizoen is Olaf Kort ingestapt en verlengd zijn seats naar alle tevredenheid. Afgelopen week zette hij in het bijzijn van Eric Matijsen en Britt Mallens in een zonnig Rat Verlegh Stadion zijn handtekening onder de overeenkomst voor seizoen 2023-2024. Olaf bedankt voor je steun en vertrouwen!

10 juli 2023

KORT Bouw & Vastgoed advies

KORT Bouw & Vastgoed advies heeft een breed pakket aan diensten, geeft oplossingen en denkt mee in complexe vastgoed ontwikkelprocessen, huisvestingsvraagstukken, aanbesteding- en bouwprocessen. En wij werken voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, huurders, ontwikkelaars, institutionele beleggers, zorg, woningbouwcorporaties, maatschappen en overheid. Met een flexibele, transparante, praktische, pragmatische, creatieve, reële, klant-, en oplossing gerichte instelling.

KORT Bouw & Vastgoed advies is er voor het gehele bouw en vastgoed proces van af het eerste idee tot en met oplevering en nazorg. Voor verbouwingen, renovaties, transformaties, nieuwbouw processen en gebiedsontwikkeling. En gedurende  alle fases uit het ontwerp- en bouwproces, van het Programma van Eisen tot en met project- en ontwikkelmanagement. Waarbij wij zorgen dat de klant inzicht, overzicht en grip houd op het gehele proces van bouw & vastgoed traject.

Website
Meer nieuws

Vermetten accountants en adviseurs continueert sponsorship ‘”Samen met NAC’’

Vermetten accountants en adviseurs is ook volgens seizoen sponsor van het project Samen met NAC. Afgelopen week ondertekende Niels van Raak de samenwerking v...

21 september 2022

Van Otterdijk Advisory ook dit seizoen lid van de NAC Businessclub

Met zijn bedrijf ‘Van Otterdijk Advisory’ begeleidt Gaby van Otterdijk MKB leiders met zowel persoonlijke als zakelijke groei. Hij doet dit voor en met e...

15 november 2023

Platform P nieuw lid NAC Businessclub

Platform P, bureau voor printmanagement uit Breda, stapt in bij de businessclub van NAC Breda en tekent een overeenkomst tot eind van seizoen 2022-2023!

23 november 2021