De Zeeuw Makelaars verlengt sponsorovereenkomst

“De economie, de markt, de makelaars, de rente, de woningen en de klanten veranderen continu. Voor een makelaar is het essentieel om daarin mee te bewegen. Daarom is het kantoor continue bezig met vernieuwing en werken we lean&mean. Dit betekent dat ons kantoor erop ingericht is om snel in te spelen op veranderingen, of beter nog: om ze voor te zijn. Hierdoor zijn we niet alleen goed voorbereid op de toekomst, maar kunnen we ook onze opdrachtgevers op de best mogelijke manier ondersteunen”, aldus Koen de Zeeuw.

14 september 2023

DE MAKELAAR DIE MEEDENKT EN HET REGELT!

Bereikbaarheid, aandacht, deskundigheid en direct contact zijn de belangrijke pijlers in zijn bedrijf.

Met een NVM-lidmaatschap, aansluiting bij het VastgoedCert en NRVT heeft Koen de Zeeuw alle bagage om, als makelaar (verkoop/aankoop) en als register taxateur, zijn klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Sinds 1999 is Koen de Zeeuw werkzaam als ondernemend makelaar in Noord-Brabant. Met zijn jarenlange ervaring weet hij wat er speelt in de markt en kent hij de huizen, de buurten, de mensen én de wensen in Teteringen-Breda-Oosterhout-Made en omgeving. Door écht de tijd voor je te nemen, zorgt hij ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt maken.

Website
Meer nieuws

Censo nieuwe sponsor in de 1973 Lounge!

Censo stapt aankomend seizoen in bij de 1973 lounge! Key Accountmanager Robbert van de Wiel tekende vorige week de sponsorovereenkomst tegelijkertijd toen er...

22 juni 2023

Van Gool Sierbestratingen siert ook aankomend seizoen de tribune

Komend seizoen siert Lex van Gool wederom de tribune. Samen met een aantal bevriende ondernemers vormen zij een vaste groep op de sponsortribune. Samen kijke...

6 juli 2022

Het zakelijk inzicht van René Poppelaars van BAHM Montage BV

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

8 januari 2021