Arthona maakt de overstap van de NAC Business Academy naar de NAC Business Club

Na een mooie eerste seizoenshelft bij de NAC Business Academy maakt Arthona de overstap naar de NAC Business Club. “Omdat we ons netwerk hebben kunnen uitbreiden en mooi events hebben bijgewoond was er geen andere mogelijkheid dan verlengen” aldus eigenaar Roderick Kouwen. “Ook de behulpzaamheid van het commerciële team van NAC mag niet onderschat worden.”

22 februari 2024

Over Arthona

Wij zijn Arthona en bieden advies op het gebied van Sustainable Finance door duurzaamheid als waarde te implementeren. Arthona is in november 2022 gestart als een adviesbureau voor ondernemers dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen om hen te ondersteunen bij hun reis op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur.

Arthona geen typisch ESG-adviesbureau. Hun missie is om duurzaamheid te integreren in uw bedrijf wat resulteert in een toekomstbestendige organisatie die waarde creëert op de lange termijn. Hun focus ligt op het combineren van profit, planet en people.

Arthona begeleidt uw onderneming bij het integreren van duurzaamheid in de kern van de onderneming met als resultaat:

  • Voldoen aan wet- en regelgeving
  • Duurzame investeringen doen met behulp van relevante subsidies en financieringen
  • Toekomstbestendig ondernemen met een duurzaam verdienmodel
Website
Meer nieuws

De Kort Catering terug in de Businessclub!

De Kort Catering uit Rijen is weer terug als lid van de Businessclub. Marcel de Kort en Joost Broeders tekende afgelopen week de overeenkomst waarbij zij hun...

11 november 2021

Netwerkbijeenkomst BUas

Gisterenmiddag, 12 januari, hebben we een enorm succesvol netwerk event gehad.

13 januari 2023

Professionals die van verbouwen weten

Een winkel of kantoor zo verbouwen dat het resultaat precies de goede merkidentiteit uitstraalt, en dat werknemers en klanten zich er prettig voelen. DAT Afb...

2 oktober 2023