vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek bundelen hun krachten

Op 25 februari hebben Kees van den Buijs en Jan Oprins, eigenaren van vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek, hun handtekeningen gezet onder een overeenkomst waarbij hun krachten worden gebundeld.

09 maart 2021

Beide bedrijven hebben de afgelopen 30 jaar een betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van installaties voor warmte, koeling, ventilatie en sanitair. Mede door de grote vraag naar verduurzaming van gebouwen, is dit een belangrijke stap voorwaarts.

Met de enorme ervaring van vdBuijsInstall en Roks Installatietechniek spelen zij steeds een prominentere rol in de nieuwbouw en renovatie van woningen, bedrijfsgebouwen en openbare gebouwen. Zij zijn tenslotte al ruim 20 jaar actief met verbetering van energiegebruik en een gezond klimaat in gebouwen. De bedrijven vertonen dus veel synergie en hebben ambities om hun slagkracht gezamenlijk te vergroten.

Jan Oprins, de eigenaar van Roks Installatietechniek, was tevens op zoek naar opvolging om het bedrijf voort te zetten en heeft die gevonden in vdBuijsInstall, het bedrijf van oprichter/eigenaar Kees van den Buijs. Hiermee is ook de toekomst van Roks Installatietechniek en het personeel verzekerd. De klanten van beide bedrijven kunnen uiteraard blijven rekenen op de service van de deskundige medewerkers.

Met ingang van 19 maart 2021 zal het gehele bedrijf van Roks Installatietechniek uit Rijsbergen verhuizen naar het bedrijfspand van vdBuijsInstall aan het Rithmeesterpark 15 te Breda. In de nieuwe samenstelling zijn dan circa 80 medewerkers werkzaam.

Gekoppelde bedrijven (1)
vdBuijsInstall

vdBuijsInstall

vdBuijsInstall is als installatiebedrijf inzetbaar voor onder andere (duurzame) verwarming, koeli...

Meer nieuws

Powering your fleet

TFC biedt diverse diensten aan transporteurs, met de focus op internationaal transport. Het bedrijf is een one-stop-shop voor brandstof en aanverwante servic...

30 november 2023

Dit belangrijke monument is van iedereen

Twee grote Bredase iconen - NAC en de Grote Kerk Breda - komen samen op de thuis- en uittenues van aankomend seizoen. Ontwerper Myrthe Koppelaar en directeur...

24 juli 2023

The Padellers sluit partnership met NAC Breda

The Padellers en voetbalclub NAC Breda mogen zich vanaf seizoen 2023-2024 officieel partners noemen. Beide clubs delen de ambitie om voor het hoogst haalbare...

2 mei 2023