Van Gool Sierbestratingen siert ook aankomend seizoen de tribune

Komend seizoen siert Lex van Gool wederom de tribune. Samen met een aantal bevriende ondernemers vormen zij een vaste groep op de sponsortribune. Samen kijken zij uit naar de start van de competitie.

06 juli 2022

Van Gool Sierbestratingen

Van Gool Sierbestratingen werkt al vele jaren menig tuin en oprit tot in de puntjes af. Tevens is het bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte houten overkappingen en veranda’s, alles om je tuin een eigen identiteit te geven. Deze ambachtsman begon zijn carriere in de horeca, waar zijn vrienden in de bestrating werkten. Door de afwijkende werktijden besloot ook Lex de overstap te maken naar deze sector. Nu vele jaren later bevalt het werk nog altijd goed getuigen zijn goed lopende eigen onderneming. In zijn eerste jaren begonnen onder een baas, om ervaring op te doen, later voor zichzelf. "Wat ik voor een baas kan doen kan ik ook zelf". 

Gekoppelde bedrijven (1)
Van Gool Sierbestratingen & Tuinaanleg

Van Gool Sierbestratingen & Tuinaanleg

Op zoek naar een vakman? Kom gemakkelijk in contact met professionals uit regio Breda. Ontvang en...

Meer nieuws

Productowner.nl trotse nieuwe sponsor van NAC Breda

Productowner.nl, het type dat bruist van de dadendrang en energie. Opgericht en gevestigd in Breda. En sinds kort trotse sponsor van NAC Breda. Komend seizoe...

27 september 2023

Nieuwe aanwinst voor Breda en de NAC Businessclub!

Enkele weken geleden was de NAC Businessclub al op bezoek geweest bij de nieuwste aanwinst voor de stad Breda; The Streetfood Club!

12 november 2022

De Safe-step app is de sleutel tot een veiliger MKB

Van de agrarische sector tot het onderwijs en van transport tot horeca, alle mkb-bedrijven krijgen te maken met het onderwerp veiligheid. Met de nieuwe app S...

23 februari 2024