Kerstboom verkoop voor nieuw initiatief Vak Thuis!

Om december goed te beginnen en in de kerstsferen te komen organiseert Samen Voor NAC op zaterdag 4 december een kerstboomverkoop in het Rat Verlegh Stadion. We hebben verschillende typen, maten en prijzen kerstbomen in de verkoop. Aangezien je in de donkere dagen toch een kerstboom is huis wil hebben, is deze dag dus ideaal om een mooie boom te komen scoren. De opbrengsten van deze dag zullen volledig ten goede komen van het ‘Vak Thuis’ project.

27 november 2021

Vak Thuis

De opbrengsten van de verkoop op 4 december gaan naar Vak Thuis. Dit initiatief van NAC Maatschappelijk en Samen Voor NAC zorgt er voor dat zieke kinderen thuis of in het ziekenhuis naar NAC kunnen kijken. Zij kunnen door middel van een Virtual Reality bril een zo optimaal mogelijke wedstrijdbeleving ervaren. Zo maken wij de NAC-supporter blij met een mooie kerstboom én dragen wij ons steentje bij aan het goede doel.

Bestellen die boom!

Naast de verkoop van de bomen zorgen we uiteraard ook voor het kerstgevoel op deze dag. Zo is er glühwein te verkrijgen en openen we ook de Fanshop, waar je jouw kerscadeaus voor onder de boom alvast kunt scoren. Vanaf 10:00 uur is iedereen van harte welkom in het Rat Verlegh Stadion, om een mooie boom te scoren.

Daarnaast kan je ook een unieke, one-of-a-kind screensaver bestellen. Speciaal voor iedereen met een mooie kunstkerstboom op zolder die de actie toch graag wil ondersteunen. Deze screensaver ontvang je op 4 december in je mailbox.

Naar de kerstbomen webshop

Bestellingen op factuur

Mocht je een of meerdere bomen op factuur willen bestellen stuur dan een mailtje naar ambassadeur van het initiatief Hans van den Dungen via hvddungen@nac.nl. Geef aan hoeveel bomen je zou willen en NAC regelt de rest.

Dank voor jullie steun! 

 

Meer nieuws

Daniëlle van de Werken en Robert-Jan Hofstra buigen zich over de bal

Om goed te kunnen werken, moet je van tijd tot tijd ook ontspannen. Op de golfbaan bijvoorbeeld. NAC Zaken neemt Daniëlle van de Werken en Robert-Jan Hofstr...

20 december 2021

Rondetafelgesprek: Mindset

Hoe zorg je er als ondernemer voor dat je medewerkers de juiste mindset hebben? En hoe blijf je zelf fris in je hoofd, waardoor je het bedrijf goed kunt leid...

1 februari 2019

Jac van Dorst trouw aan NAC Breda

Ook dit seizoen mogen wij gerespecteerd Business man Jac van Dorst weer begroeten in de NAC Business club. Dhr. van Dorst is nog regelmatig op de vestigin...

18 november 2021