Hoeks Zonwering BV breidt sponsorship uit met lidmaatschap NAC Businessclub

Hoeks Zonwering BV steunt al langere tijd NAC Maatschappelijk en breidt dit sponsorship nu uit door zich aan te sluiten bij de NAC Businessclub.

08 november 2023

Over

Hoeks Zonwering BV is een groeiend familiebedrijf en ontzorgt klanten bij de toepassing van zonweringen, rolluiken en horren in de regio West-Brabant. Naast het leveren en monteren van nieuwe producten voeren wij ook met alle liefde reparaties en onderhoud uit aan bestaande producten bij particulieren, bedrijfsleven en (kennis)instellingen. 

Met onze jarenlange ervaring in de branche en met focus op kwaliteit & service adviseren wij klanten om de juiste keuze te maken om een comfortabel binnen- en buitenklimaat te creëren. Met aansluiting bij het ondernemersnetwerk binnen de businessclub hopen wij nieuwe kennis(sen) en kunde op te doen en sluiten we graag aan bij de gezellige activiteiten!

Hoeks Zonwering BV steunt al langere tijd NAC Maatschappelijk en breidt dit sponsorship nu uit door zich aan te sluiten bij de NAC Businessclub.

Website
Meer nieuws

System Flex verlengd in Jubileumjaar

Ook komend seizoen kunnen wij rekenen op de steun van System Flex. Bredanaar Olaf Haarmans die met zijn Afbouwbedrijf in Dongen vorige week het 25-jarig best...

24 mei 2022

Eerlijk, betrouwbaar, professioneel

Het bedrijf Perfect Pay juicht ook dit seizoen NAC Breda vooruit in het Rat Verlegh Stadion. Sponsoren Marco van Mil en Aukje Verbraak waren recent in het st...

15 september 2022

Maart editie NAC Zaken

Deze week mag u de nieuwe editie van het NAC Zaken Magazine weer op de mat verwachten, we wensen u veel leesplezier!

29 maart 2024