Studio NAC voorafgaand aan NAC - Almere City

Voorafgaand aan het duel tegen Almere City brengen wij het NAC-gevoel een beetje naar jullie huiskamers met het praatprogramma. Tijdens deze uitzending kun je genieten van aansprekende gasten, speciaal voor de NAC-supporter. Ronald Sträter zal de uitzending presenteren. We kunnen vast een tipje van de sluiter lichten door één van de gasten bekend te maken. Deze aanvaller speelde 247 wedstrijden voor de Parel van het Zuiden, waarin hij 45 keer scoorde en 46 assists gaf. Ze noemen hem ook wel de ‘Messi van Breda’. Dan hebben we het natuurlijk over Anthony Lurling! In de loop van de week zullen de andere gasten bekend worden gemaakt via de officiële kanalen van NAC Breda. Schakel maandag 1 februari vanaf 19:45 uur in via NAC.nl/studioNAC en geniet van een ideale voorbereiding op het Avondje NAC, bij jou op de bank.

28 januari 2021
Meer nieuws

Het zakelijk inzicht van… Marcel en Joost van De Kort Catering

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen. Deze week vertellen Marcel en Joost...

20 maart 2021

3 vragen aan… Sjoerd van Gurp van Antminer Distribution Europe BV

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Sjoerd van Gurp van Antminer Distribution Europe BV neemt het woord.

29 december 2020

Het zakelijk inzicht van Rolf Hartman van Auto Hartman

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

28 januari 2021