Sagar Pargas van Senss Branding sluit zich aan bij de NAC Business Academy.

Aankomend seizoen gaan wij van start met de NAC Business Academy (afgekort: NBA). In dit nieuwe instapmodel bieden wij een concept op maat aan voor de startende ondernemer in de regio West-Brabant. Hiermee kan men de kracht van netwerken en voetbal combineren. In het komende seizoen organiseert NAC Breda een vast aantal netwerkactiviteiten voor de NBA, dit gecombineerd met een Avondje NAC. Deze avondjes zullen worden aangevuld vanuit het rijke sponsornetwerk van NAC door een inspirerende spreker en een bedrijfsbezoek.

29 juni 2022

Senss Branding

Senss Branding is een startup die zich specialiseert in personal branding en netwerk events. Sagar is hier vijf jaar geleden mee begonnen en werkt inmiddels voor veel startende en gevestigde merken in Breda. Senss Branding is gestart om ervoor te zorgen dat bedrijven optimaal gebruik maken van hun netwerk en ambassadeurs.

"Een warm netwerk zorgt voor korte lijnen, makkelijke gesprekken en een sterke naamsbekendheid; personal branding is de sleutel tot succes."

"Op deze manier leert Breda jou niet enkel als ondernemer/werknemer kennen, maar ook als mens. Er wordt dus niet alleen gefocust op de belangrijkste aspecten van het product of de dienst, maar juist ook op je eigen verhaal, passies en hobby’s. Persoonlijke connecties tussen mensen, daar staat Sagar voor. Online op LinkedIn of Instagram en offline op verschillende relatie events of tijdens een Avondje NAC."

Brainstormsessies over branding zijn Sagars favoriete activiteit. Wanneer hij even niet aan het werk is, kijkt hij graag naar de voetbal of kun je hem tegenkomen aan de pokertafel.

Welkom Sagar, welkom Senss Branding!

website Senss Branding

Bent u ook benieuwd naar de NAC Business Academy? Neem contact op met commercie@nac.nl

Meer nieuws

D-Logic verlengd samenwerking met NAC Breda!

DLogic is een webdesignbureau in Breda waar klanten zich vertrouwd voelen en waar een servicegerichte aanpak centraal staat.

17 juli 2023

Tackmasters wedstrijdsponsor tijdens NAC-FC Emmen

Gedurende de wedstrijd NAC-FC Emmen van aanstaande vrijdag 22 september zult u herhaaldelijk de naam Tackmasters tegenkomen en horen. Zij zijn namelijk de tr...

21 september 2023
Sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club (video) | NAC Zaken

Video: sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club

Maandag 28 september organiseerde NAC de jaarlijkse kick-off van het seizoen voor de NAC Business Club. Dit jaar was de kapel van Ingenhousz aan het Doctor J...

8 oktober 2020