Sagar Pargas van Senss Branding sluit zich aan bij de NAC Business Academy.

Aankomend seizoen gaan wij van start met de NAC Business Academy (afgekort: NBA). In dit nieuwe instapmodel bieden wij een concept op maat aan voor de startende ondernemer in de regio West-Brabant. Hiermee kan men de kracht van netwerken en voetbal combineren. In het komende seizoen organiseert NAC Breda een vast aantal netwerkactiviteiten voor de NBA, dit gecombineerd met een Avondje NAC. Deze avondjes zullen worden aangevuld vanuit het rijke sponsornetwerk van NAC door een inspirerende spreker en een bedrijfsbezoek.

29 juni 2022

Senss Branding

Senss Branding is een startup die zich specialiseert in personal branding en netwerk events. Sagar is hier vijf jaar geleden mee begonnen en werkt inmiddels voor veel startende en gevestigde merken in Breda. Senss Branding is gestart om ervoor te zorgen dat bedrijven optimaal gebruik maken van hun netwerk en ambassadeurs.

"Een warm netwerk zorgt voor korte lijnen, makkelijke gesprekken en een sterke naamsbekendheid; personal branding is de sleutel tot succes."

"Op deze manier leert Breda jou niet enkel als ondernemer/werknemer kennen, maar ook als mens. Er wordt dus niet alleen gefocust op de belangrijkste aspecten van het product of de dienst, maar juist ook op je eigen verhaal, passies en hobby’s. Persoonlijke connecties tussen mensen, daar staat Sagar voor. Online op LinkedIn of Instagram en offline op verschillende relatie events of tijdens een Avondje NAC."

Brainstormsessies over branding zijn Sagars favoriete activiteit. Wanneer hij even niet aan het werk is, kijkt hij graag naar de voetbal of kun je hem tegenkomen aan de pokertafel.

Welkom Sagar, welkom Senss Branding!

website Senss Branding

Bent u ook benieuwd naar de NAC Business Academy? Neem contact op met commercie@nac.nl

Meer nieuws

Commercieel directeur Bundeling

In Out of the box spreken we NAC-sponsoren die buiten de kaders denken en opvallen met hun sprankelende businessideeën. Deze keer vertelt Bjorn Poels over B...

18 januari 2023

NAC Breda en Softs green boarding slaan handen ineen.

Het bedrijf Softs verbindt zich aan het zakelijk netwerk van NAC. Het bedrijf is een Nederlandse social impact-onderneming: elke zakelijke activiteit moet bi...

3 maart 2022

KORT Bouw & Vastgoed Advies ook komend seizoen aanwezig in 1973 Lounge!

KORT Bouw & Vastgoed Advies is ook komend seizoen aanwezig in de 1973 Lounge! Afgelopen seizoen is Olaf Kort ingestapt en verlengd zijn seats naar alle tevre...

10 juli 2023