Doe mee aan de NAC Business WK-Poule!

Zondag 20 november begint het WK in Qatar. Daar hoort natuurlijk voorspellen bij! Neem deel aan de NAC Business WK-Poule en maak kans op leuke prijzen. Deelname is uiteraard volledig gratis. Let op! Vul bij gebruikersnaam het volgende in: [uw voornaam] [uw achternaam] - [De bedrijfsnaam], zodat we precies weten welke sponsor de meeste voetbalkennis in huis heeft! (voorbeeld: Eric Matijsen - NAC Breda)

09 november 2022

Naast de top drie worden in de NAC Business Subleague ook de winnaars van de speelrondes beloond met mooie prijzen! Ook in de Knock-out fase wordt (m.u.v. de halve finale en de finale) per speelronde bijgehouden wie het best scoort.

Een greep uit prijzen: Twee keer een midweek in een Chalet van Bogers Chalets in Oostkapelle, viergangen Sunday Dinch voor vier personen bij Ingenhousz, een wijnpakket van Boliche Wijnen, een fruitbox van Recreatieboerderij en Boerderijwinkel Johan en Caroline en nog veel meer! Wil u ook nog een leuke prijs ter beschikking stellen? Neem dan contact op via uw accountmanager of via commercie@nac.nl

De NAC Business Subleague is onderdeel van het NAC Breda WK spel. Wanneer u deelneemt aan de NAC Business Subleague speelt u ook automatisch mee in de NAC Breda Hoofdleague. Aan de NAC Breda Hoofdleague doen supporters, spelers en sponsoren mee.

Let op! U kunt uitsluitend via onderstaande button deelnemen aan de  NAC Business Subleague. De subleague wordt niet getoond wanneer u de Scorito App zelf opent of wanneer u zelf naar de website van Scorito gaat. Onderaan deze mail vindt u meer uitleg over het Scorito WK spel en de bijbehoren app. 

*Wanneer u de app opent ziet u 'Start je WK-poule' staan. Hier moet u niet op klikken, maar naar beneden scrollen. Daar vindt u de NAC WK-Poule. Bij vragen kunt u contact opnemen via commercie@nac.nl.

Neem deel!

Hoe werkt het spel?

Het WK-spel van Scorito.com bestaat grofweg uit twee fases

Voorspelling fase 1: de groepsfase

  • U voorspelt de uitslag van alle groepswedstrijden; 
  • U kiest 4 topscorers voor de groepsfase; 
  • U voorspelt wie er wereldkampioen wordt. 
  • De deadline voor uw voorspelling voor fase 1 is bij aanvang van het toernooi op: zondag 20 november 17:00 uur.

Voorspelling fase 2: de knock-outfase

  • U voorspelt per ronde in de knock-outfase de uitslagen van de wedstrijden; 
  • U kiest per ronde in de knock-outfase 4 topscorers. 

De deadline voor uw voorspelling voor fase 2 is gelijk aan de start van de eerste wedstrijd in de betreffende ronde van de knock-outfase. Bijvoorbeeld: voor de achtste finale is de deadline op zaterdag 3 december 16:00 uur. 

De volledige spelregels en de puntentelling zijn te bekijken via de website en in de Scorito-app.

Download de gratis Scorito-app

U kunt het WK-spel ook spelen via de Scorito App 

  • Altijd en overal uw voorspellingen invullen
  • Live alle wedstrijden volgen
  • Uw rankings en subleagues bekijken
  • Alle Scorito-spellen in één app

Heeft u de Scorito-app nog niet? Download deze dan snel voor iPhone of Android. Geen iOs of Android? Geen probleem. Via de meeste smartphones kunt u ook onze mobiele website gebruiken.

Gekoppelde bedrijven (1)
NAC Breda

NAC Breda

De Businessclub van NAC Breda is het grootste zakelijke platform in de regio West-Brabant / Zeela...

Meer nieuws

JVK Daken verlengt overeenkomst met NAC Breda

JVK Daken verlengt exposure overeenkomst en is ook aankomend seizoen zichtbaar op de LED Boarding van de Bredaase club. Het bedrijf is volledig gespeciali...

24 juli 2023

Succesvolle inspiratiesessie met de NAC Business Academy!

Vrijdag voorafgaand aan de thuiswedstrijd NAC – Helmond Sport stond de eerste inspiratiesessie van de NAC Business Academy op de planning. Een zeer leuk e...

30 oktober 2023

Social Marketing Experts sluit aan bij de NAC Businessclub!

Social Marketing Experts is een social media bureau uit Etten-Leur dat bedrijven helpt om te groeien door de inzet van social media. Hierbij werken we altijd...

3 februari 2023