Prohuis bouwt met NAC verder aan de toekomst!

Prohuis breekt contract open en is ook de komende jaren trouwe sponsor bij NAC Breda! Op een bijpassende plek tekende Arjan van de Graaf de overeenkomst in bijzijn van Eric Matijsen. NAC dankt Prohuis voor steun en vertrouwen.

22 december 2023

Prohuis

Prohuis realiseert veel projecten in de regio Breda zo ook locatie Bagvenpark. Deze locatie omvat een tankstation, een hotel voor Gr8 Hotels met 100 kamers en horeca, 10 bedrijfskantoor-units van diverse afmetingen en een reclamemast van 45 meter. De locatie heeft een totale omvang van 45.000m2. De ontwikkeling heeft circa 10 jaar geduurd.

Website
Meer nieuws

Arthona maakt de overstap van de NAC Business Academy naar de NAC Business Club

Na een mooie eerste seizoenshelft bij de NAC Business Academy maakt Arthona de overstap naar de NAC Business Club. “Omdat we ons netwerk hebben kunnen uitb...

22 februari 2024

Meer dan een dak boven het hoofd

Voor huisvesters vormt deze periode van stikstofproblematiek, hoge energieprijzen en tekort aan bouwmaterialen niet de meest ideale tijd. Toch lukt het Gr8 H...

8 februari 2023

Goed voornemen

‘DIT STADION WORDT EEN GEWELDIGE EVENTLOCATIE’ Met het nieuwe jaar op de stoep bruisen we allemaal van de goede voornemens. Ook Kim van The Arena Group.

8 januari 2024