Van Zundert Online Marketing maakt de overstap naar de NAC Business Club

Voorheen maakte Van Zundert Online Marketing onderdeel uit van de NAC Business Academy, maar stapt nu dus over naar de Business Club. VZOM is een online marketingbureau gespecialiseerd in Google Advertenties. Inmiddels beheren ze Google Advertentie-accounts van verschillende grote partijen door heel Nederland.

17 november 2023

De overstap

De Business Academy was voor VZOM perfect om in aanraking te komen met NAC. Het bedrijf heeft daar veel contacten opgedaan en is onder andere hierdoor de laatste jaren hard gegroeid. Mede dankzij de activiteiten en wedstrijdbezoeken via de NBA (NAC Business Academy) is het netwerk van VZOM vergroot en is het bedrijf gaan groeien waardoor het deze overstap heeft kunnen maken.  

De NBA is een netwerkplatform gericht op start-ups, young professionals en ondernemers uit de regio Breda, waarbij voetbal wordt gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling door ervaren mede-sponsoren van NAC. Het doel van de NBA is door op een laagdrempelige manier de verbinding te leggen met het NAC-netwerk. Daarnaast staat de groei en verbetering van de onderneming en ondernemer centraal.  

Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap van de NAC Business Academy? Neem dan contact op met Roos Vermeulen via rvermeulen@nac.nl of bel naar +31 6 83 02 19 30.  

Meer nieuws

Onze wisselspelers zitten er warmpjes bij deze winter

Vanaf komende wedstrijd in het nieuwe kalenderjaar, de uitwedstrijd tegen Excelsior, zullen de wisselspelers tijdens de wedstrijd er warmpjes bij zitten.

30 december 2020

Ons team presteert ook elke dag op Eredivisie

Funderingen herstellen is topsport. Brefu Funderingstechnieken BV werkt in vooroorlogse woningen in Rotterdam. Directeur Marco Poppelaars kwalificeert dit sp...

22 februari 2023

14-12-2022: GESLAAGDE EINDEJAARSBIJEENKOMST BIJ STRND

Afgelopen woensdag stond de laatste businessclubactiviteit van 2022 op het programma. Het altijd sfeervolle STRND was het toneel voor dit gezellige samenkomen.

21 december 2022