Ook NAC tankt OK!

Als selectiespeler bij NAC maak je veel meters en is bijtanken op zijn tijd hard nodig. Natuurlijk kies je dan voor de beste brandstof en ga je naar een van de tankstations van OK – trotse hoofdsponsor van NAC.

17 oktober 2022

Als zakelijke rijder vraag je eenvoudig een OK Tankpas voor bedrijven aan via www.ok.nl/tankpas, waarmee je terecht kunt bij meer dan 275 tankstations door heel Nederland. Bijvoorbeeld bij een van de vier OK tankstations in Breda. Bovendien profiteer je met de OK Tankpas iedere tankbeurt weer van hoge kortingen en minder administratie.

 

Gekoppelde bedrijven (1)
OK

OK

Met meer dan 85 tankstations door heel Nederland, sinds 2019 ook in Breda, voorziet OK dagelijks ...

Meer nieuws

3 vragen aan… Arnoud Genefaas van The Decoration Factory

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Arnoud Genefaas van The Decoration Factory neemt het woord.

26 maart 2021

Mini Events versterkt de NAC Business Academy

De NAC Business Academy (afgekort: NBA) neemt, naarmate de start van de competitie nadert steeds meer vorm aan met jonge ondernemers. In dit nieuwe instapmod...

14 juli 2022

Van Gool Sierbestratingen siert ook aankomend seizoen de tribune

Komend seizoen siert Lex van Gool wederom de tribune. Samen met een aantal bevriende ondernemers vormen zij een vaste groep op de sponsortribune. Samen kijke...

6 juli 2022