ONSTAGE Experience sluit zich aan bij de NAC Businessclub

William Watts zal namens ONSTAGE Experience zijn intrede doen bij de NAC Businessclub. Altijd al willen weten hoe het leven van een DJ eruit ziet? Neem dan een kijkje bij ONSTAGE Experience!

03 januari 2023

Beleef een speciaal avondje uit in het centrum van Breda en ervaar hoe het is om DJ te zijn. Een sensationele activiteit die je met je eigen gezelschap kunt ervaren en aansluitend geniet je na met een hapje en een drankje. Tot slot krijgt ontvangt iedere bezoeker foto’s én een aftermovie van het virtuele optreden. Een gezamenlijke herinnering die het zeker waard is om vast te leggen!

 

Meer weten over ONSTAGE Experience?

ON STAGE Experience
Meer nieuws

Minder drukte in de klas en meer aandacht van de docent

Stef Have is directeur van Breda International Airport, CEO van vastgoedbedrijf Forum Group en hij heeft nóg een belangrijke functie: vader. Hij maakte van ...

21 november 2023

Nieuwe bedrijfswagenspecialisten bij Louwman Mercedes-Benz gaan voor de langetermijnrelatie in de regio

Graag stellen wij u de twee nieuwe accountmanagers voor Louwman Mercedes-Benz bedrijfswagens in Breda aan u voor: Mitchell Hack en Ard van Wijk. Deze geboren...

7 juni 2023

Eerste winnaars WK-Poule ontvangen prijs

Henk-Jan Bokhorst van Vastgoed in Nederland is de winnaar geworden van de eerste ronde in de Scorito NAC WK Business poule!

25 november 2022