ONSTAGE Experience sluit zich aan bij de NAC Businessclub

William Watts zal namens ONSTAGE Experience zijn intrede doen bij de NAC Businessclub. Altijd al willen weten hoe het leven van een DJ eruit ziet? Neem dan een kijkje bij ONSTAGE Experience!

03 januari 2023

Beleef een speciaal avondje uit in het centrum van Breda en ervaar hoe het is om DJ te zijn. Een sensationele activiteit die je met je eigen gezelschap kunt ervaren en aansluitend geniet je na met een hapje en een drankje. Tot slot krijgt ontvangt iedere bezoeker foto’s én een aftermovie van het virtuele optreden. Een gezamenlijke herinnering die het zeker waard is om vast te leggen!

 

Meer weten over ONSTAGE Experience?

ON STAGE Experience
Meer nieuws

THINK Online nieuwe sponsor van NAC Breda

Vorige week schudde Harm Wonders en Eric Matijsen elkaar de hand om het contract definitief te maken. Harm, geen onbekende in het NAC netwerk, is blij weer d...

9 juni 2022

VDBUIJSINSTALL verbindt zich aan NAC BREDA

Op 19 november hebben eigenaar Kees en zoon Thijs van den Buijs de handtekeningen gezet onder een meerjarige sponsorverbintenis met NAC BREDA. Beide heren zi...

23 november 2020

Weer een oude bekende terug in de businessclub!

De Turfvaart is terug als sponsor bij NAC! Aankomend seizoen is eigenaar Ton Stoop en familie weer terug in de businessclub met seats op het ereterras.

27 juli 2022