De vrouwen van NAC

Bij NAC lopen veel ondernemende vrouwen rond. Dat er een NAC Ladies Club zou komen, was slechts een kwestie van tijd. NAC is een early adapter: het is de eerste club in de Keuken Kampioen Divisie met zo’n club. In elke editie van NAC Zaken vertelt een NAC Lady over netwerken en haar business. Deze keer: Nini Knapen-Bodegraven, mede-eigenaar en hoofdredacteur van Issue Magazine en copywriter.

16 februari 2024

Zo’n vijftien jaar geleden nam ik samen met mijn partner Issue Magazine over van de vorige eigenaren. Het is een lifestyle slash business magazine met sponsored content. Je vindt Issue Magazine op locaties waar je wacht, in de horeca, de betere speciaalzaken en natuurlijk bij onze klanten in de regio groot-Breda. Daarnaast werk ik als copywriter voor reclamebureaus en geef ik communicatieadvies.

Vier op honderd

De NAC Businessclub bestaat uit meer mannen dan vrouwen. Het verschil is erg groot; op sommige events staan er tussen de honderd mannen slechts vier vrouwen. Sommige vrouwen vinden dat prima, maar het kan ook een reden zijn waarom een vrouw besluit geen businessclublid te worden. Dat is zonde, want hier is zoveel inspiratie en nieuwe business te vinden. De NAC Ladies zitten vol energie, schakelen snel en gunnen elkaar business. Sinds de oprichting van de NAC Ladies Club ben ik vaker in het stadion te vinden, het trekt me meer. Dus kom erbij!

Knipoog naar Pirelli

Toen we met de NAC Ladies Club startten, stroomden we over van ideeën. Eén daarvan was het lanceren van een speciale NAC Ladies kalender om ons als club te profileren. Dat is gelukt. We hebben een kalender gemaakt met een knipoog naar die van Pirelli. In onze kalender vind je geen lingerie, maar wel stijlvolle fotografie met een tikje humor. We poseren in het stadion in prachtige jurken, maar ook in voetbalshirts.

Kwetsbaarheid is key

Er lopen veel mannen in de ondernemerswereld rond. Als vrouw kun je dan al snel denken: ik moet me ‘mannelijk’ voordoen, een stoere houding aannemen. M’n mannetje staan. Maar ik heb geleerd dat ik de verrassendste resultaten boek als ik me juist kwetsbaar opstel. Want wie zich kwetsbaar opstelt, krijgt dit ook terug. En dat zorgt voor zoveel moois.

Vanaf 22 december is de NAC Ladies kalender verkrijgbaar,

via commercie@nac.nl voor €19,12

Een deel van de opbrengsten gaat naar NAC Maatschappelijk.

Lid worden?

Ben je lid van de NAC Businessclub en heb je interesse in de NAC Ladies Club? Stuur een mail naar Eric Matijsen (ematijsen@nac.nl)

Auteur: Lisanne de Munck Fotografie: Esther Hereijgers 

Lees veder in NAC Zaken magazine

Meer nieuws

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Geef de Nostalgische Kalender NAC cadeau

Na de hartstochtelijk ontvangen eerste editie van de Nostalgische Kalender NAC, verschijnt uiteraard voor 2022 aflevering twee.

11 oktober 2021

NAC Businessclub zal vanaf heden worden versterkt door de aanwezigheid van Nouveau van ham

Kelly van Hooijdonk is namens Nouveau van ham de nieuwste aanwinst voor de NAC Businessclub

12 januari 2023

Businessclub evenement; Culinaire avond @Sligro Breda

Woensdag 2 november zijn we met de Businessclub op bezoek geweest bij Sligro Breda. We zijn hier meegenomen op een culinaire tocht waarbij de rode draad, GRO...

9 november 2022