OK ook in seizoen 22/23’ trotse hoofdsponsor van NAC

NAC en Catom zijn tot overeenstemming gekomen over de verlenging van het hoofdsponsorschap met één jaar. Hierdoor prijkt ook aankomend seizoen de naam OK op de borst van de wedstrijd- en trainingskleding.

15 maart 2022

Catom is de Nederlandse eigenaar van het merk OK, bekend van de tankstations, brandstoffen en smeermiddelen. Het in Breda gevestigde bedrijf is sinds de zomer van 2019 hoofdsponsor van NAC. In 2020 werd het sponsorcontract met een jaar verlengd, met de optie voor nog een jaar. Beide partijen zijn erg te spreken over de samenwerking en hebben besloten het contract nogmaals met een jaar te verlengen.

Jan Willem Westerhuis (Catom/OK)

"Het was een bevlogen seizoen voor NAC, op alle fronten. En om juist in zo’n tijd met creatieve ideeën, lokale initiatieven en sportieve uitdagingen te blijven komen, dat getuigt van doorzettingsvermogen. Een mentaliteit die past bij onze organisatie, ons merk en onze ambitie om te groeien. Landelijk maar zeker ook in Breda. Voor ons was het dan ook niet meer dan vanzelfsprekend om samenwerking met NAC voort te zetten."

Mattijs Manders

"Wij zijn erg verheugd dat het partnership wederom wordt verlengd. Het is een mooie bevestiging van de prettige en professionele samenwerking tussen de club en OK. Beide partijen kijken erg uit naar de samenwerking aankomend jaar."

Gekoppelde bedrijven (1)
OK

OK

Met meer dan 85 tankstations door heel Nederland, sinds 2019 ook in Breda, voorziet OK dagelijks ...

Meer nieuws

NAC & Uitgeverij de Bode ook in 2023 aan elkaar verbonden!

NAC Breda en Uitgeverij de Bode blijven ook in 2023 samenwerken. Afgelopen vrijdag tekenden Luuk Roozeboom, Monique Elst en Eric Matijsen de samenwerkingsove...

19 december 2022

Welkom IT Creation!

IT creation wil bedrijven en instellingen in Nederland voorzien van innovatieve IT-infrastructuur oplossingen, die het fundament vormen van hun bedrijfsvoeri...

28 februari 2023

Nieuwe aanwinst voor Breda en de NAC Businessclub!

Enkele weken geleden was de NAC Businessclub al op bezoek geweest bij de nieuwste aanwinst voor de stad Breda; The Streetfood Club!

12 november 2022