Notulen Software nieuw lid van de Businessclub

Op de businessclub bijeenkomst bij STRND Binnen heeft Notulen Software onder het toeziend oog van ruim 200 sponsoren zijn handtekening gezet onder lidmaatschap van de Businessclub voor de rest van dit seizoen. Dion Duimel is eigenaar van dit mooie bedrijf en zal de komende periode aanwezig zijn bij de netwerkbijeenkomsten en wedstrijden in het Rat Verlegh Stadion

15 december 2022

Notulen Software

Heeft jouw organisatie dringend behoefte aan spijkers met koppen en gun je je collega’s een gigantische vermindering van de vergadertijd? Gefeliciteerd, je zoektocht is voltooid! Met Notulen Software stroomlijn je alle (vergader)processen en breng je structuur aan in de overleggen waar dat het hardste nodig is. De documentatie en opvolging worden vele malen beter en uiteindelijk kun je veel vergaderingen korter houden of zelfs schrappen.  

Meer weten? Dion komt graag eens langs voor een kop koffie en om een kosteloze analyse te maken:dion@notulensoftware.nl

Meer weten over Notulen Software? Klik hier
Meer nieuws

Bekwaam InterimManagement ook volgend jaar van de partij

Ook in het aankomende voetbalseizoen zal Roy Kolmschot weer aanwezig zijn in het Rat Verlegh Stadion. Samen met een aantal bevriende ondernemers zullen zij w...

30 juni 2022

ITL support NAC Breda ook in het aankomende seizoen

Na een succesvol jaar als sponsor van NAC Breda, verlengt Europees transport specialist Independent Transport Logistics deze samenwerking.

21 juli 2022

NAC verwelkomt B&V partners in de Nassau Lounge!

B&V Partners in veiligheid is opgericht in 1999. Sindsdien verbeteren ze de bedrijfsveiligheid voor kleine en grote organisaties binnen verschillende branches.

16 november 2022