Nieuwe sponsor in het NAC netwerk

Vanaf dit seizoen sluit het bedrijf SYK zich aan bij de businessclub van NAC Breda. Ondernemers Sjoerd van Opstal en Joost Molkenboer zullen vanuit de Nassau Lounge de wedstrijden in het Rat Verlegh Stadion bijwonen. Heb jij moeite om kwalitatieve leads te genereren? Wil jij top of mind blijven bij jouw klanten? SYK is jouw partner voor commerciële groei!

05 september 2022

SYK Events

Om een betekenisvolle relatie op te bouwen is een onderscheidende klantbeleving essentieel. Relaties zijn een kwestie van geven en nemen, maar wel in die volgorde. Het versterken ervan begint dan ook bij initiatief tonen. Als partner naast de klant staan en weten wat er speelt. Door ons op maat gemaakte stappenplan, met als hoogtepunt het kennisevent, zorgen wij dat potentiële klanten de weg naar jouw organisatie weten te vinden! 

Hoe wij dit doen? 

  1. Na een inhoudelijke briefing worden doelstellingen en doelgroep bepaald, waarop een op maat gemaakt concept wordt geschreven inclusief een profiel van jouw perfecte klant. 
  2. SYK stelt een volledige prospectlijst op aan de hand van het profiel van jouw perfecte klant.
  3. In een gedegen voortraject wordt de doelgroep persoonlijk benaderd op diverse contactmomenten en bewogen zich te registreren. Mocht de genodigde niet aanwezig kunnen zijn: wij gaan toch voor die afspraak! 
  4. Time to shine: het kennisevent 
  5. Daags na afloop van het event wordt de relatie middels een Experience Value Score naar inhoudelijke feedback gevraagd. Dé manier om erachter te komen waar jouw doelgroep behoefte aan heeft.
  6. SYK brengt jou bij alle aanwezigen aan tafel. De perfecte voorzet is gegeven, tijd om hem in te koppen!

SYK – Sales door te verbinden! 

website SYK
Meer nieuws

Creatieve webbouwers sluiten aan bij de NAC Business Academy

Dominique van IJzendoorn en Wouter van Meegdenburg, de twee jonge ambitieuze ondernemers van Puntje bij Paaltje Development sluiten aan bij de NAC Business A...

16 september 2022

OK ook in seizoen 22/23’ trotse hoofdsponsor van NAC

NAC en Catom zijn tot overeenstemming gekomen over de verlenging van het hoofdsponsorschap met één jaar. Hierdoor prijkt ook aankomend seizoen de naam OK o...

15 maart 2022

NAC Business Academy

In seizoen 2022-2023 lanceert de businessclub van NAC Breda een nieuw concept: NBA! De NAC Business Academy is een nieuw onderdeel van de businessclub voor...

11 april 2022