Nieuwe sponsor in het NAC netwerk

Vanaf dit seizoen sluit het bedrijf SYK zich aan bij de businessclub van NAC Breda. Ondernemers Sjoerd van Opstal en Joost Molkenboer zullen vanuit de Nassau Lounge de wedstrijden in het Rat Verlegh Stadion bijwonen. Heb jij moeite om kwalitatieve leads te genereren? Wil jij top of mind blijven bij jouw klanten? SYK is jouw partner voor commerciële groei!

05 september 2022

SYK Events

Om een betekenisvolle relatie op te bouwen is een onderscheidende klantbeleving essentieel. Relaties zijn een kwestie van geven en nemen, maar wel in die volgorde. Het versterken ervan begint dan ook bij initiatief tonen. Als partner naast de klant staan en weten wat er speelt. Door ons op maat gemaakte stappenplan, met als hoogtepunt het kennisevent, zorgen wij dat potentiële klanten de weg naar jouw organisatie weten te vinden! 

Hoe wij dit doen? 

  1. Na een inhoudelijke briefing worden doelstellingen en doelgroep bepaald, waarop een op maat gemaakt concept wordt geschreven inclusief een profiel van jouw perfecte klant. 
  2. SYK stelt een volledige prospectlijst op aan de hand van het profiel van jouw perfecte klant.
  3. In een gedegen voortraject wordt de doelgroep persoonlijk benaderd op diverse contactmomenten en bewogen zich te registreren. Mocht de genodigde niet aanwezig kunnen zijn: wij gaan toch voor die afspraak! 
  4. Time to shine: het kennisevent 
  5. Daags na afloop van het event wordt de relatie middels een Experience Value Score naar inhoudelijke feedback gevraagd. Dé manier om erachter te komen waar jouw doelgroep behoefte aan heeft.
  6. SYK brengt jou bij alle aanwezigen aan tafel. De perfecte voorzet is gegeven, tijd om hem in te koppen!

SYK – Sales door te verbinden! 

website SYK
Meer nieuws

Werktalent ook dit seizoen verbonden aan businessclub

De vestigingen van Werktalent Breda en Halderberge zijn ook dit jaar van de partij in de businessclub van NAC Breda. Michel de Vroed, Jesper van den Berg en ...

23 augustus 2022

Kaplock stapt de tweede seizoenshelft in bij NAC Breda!

Vanaf heden zullen Jurgen van de Goorbergh (links) en Bryan Schouwenaar (rechts) de thuiswedstrijden van NAC Breda bezoeken vanaf hun stoelen op de tweede ri...

22 januari 2024

Trinamics verlengt Flexpakket

Technisch advies- en detacheringsbureau Trinamics is ook dit seizoen met regelmaat weer aanwezig bij NAC in de Nassau Lounge. Het bedrijf heeft vier vestigin...

5 oktober 2023