DICE Vakpersoneel: 30 jaar supporter, nu trotse sponsor van NAC Breda!

Na een indrukwekkende periode van 30 jaar als trouwe supporter heeft DICE Vakpersoneel uit Oosterhout een mooie stap gezet. Ze zijn nu met trots officieel sponsor van NAC Breda geworden. Hans van den Dobbelsteen, eigenaar van DICE Vakpersoneel, zette zijn handtekening onder de overeenkomst voor de duur van één seizoen.

28 september 2023

Over Dice Vakpersoneel

DICE Vakpersoneel is een expert in het bemiddelen van vakmensen in de bouwsector. Met hun uitgebreide kennis en meer dan 15 jaar ervaring zorgen ze voor de perfecte match tussen vakman en opdrachtgever. Het bedrijf biedt advies en ondersteuning op het gebied van uitzenden, detacheren, planning, CAO Bouwnijverheid en HR-vraagstukken. Of het nu gaat om lokale aannemers of bedrijven met een landelijke dekking, DICE Vakpersoneel kan soepel schakelen tussen verschillende bedrijfsculturen. 

Bij DICE Vakpersoneel staat zowel de vakman als de opdrachtgever centraal. Het doel is om beide partijen volledig te ontzorgen. DICE Vakpersoneel streeft ernaar om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, zodat zowel de vakman als de opdrachtgever tevreden zijn. Daarom investeren zij in persoonlijke dienstverlening en onderhouden ze nauw contact met collega's en klanten.

Website
Meer nieuws

Zitten is het nieuwe juichen

Deze zomer zijn op de tweede ring van de hoofdtribune nieuwe stoelen geplaatst. De bestaande kunststof klapstoelen hebben plaatsgemaakt voor luxe, kunstleder...

30 november 2023

Hotel Van der Valk Princeville verrast met een totaal nieuwe uitstraling

Het afgelopen jaar hebben eigenaren Ben en Sylvia Wohrmann niet stil gezeten. De gehele hotellobby, de bar en alle comfortkamers zijn gerenoveerd en hebben e...

23 maart 2022

3 vragen aan… Martijn van Mosel van Het Badhuys

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Martijn van Mosel van Het Badhuys neemt het woord.

15 januari 2021