Daalmans Consulting BV nieuwe sponsor!

Peter Daalmans, al jarenlang fanatiek NAC-supporter, sluit nu ook aan als sponsor van de Parel van het Zuiden. Uit handen van commercieel manager Eric Matijsen ontving Peter in de NAC dug-out het sponsor cadeau.

03 november 2023

Daalmans Consulting B.V.

Peter Daalmans helpt met Daalmans Consulting B.V. bedrijven met het beheren, adviseren en daadwerkelijk beveiligen van werkplekken en telefoons via moderne Microsoft 365 cloud technologie. Doormiddel van de 365 cloud technologie is het mogelijk om overal en altijd op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang tot applicaties en data te verschaffen. Doormiddel van zijn Microsoft MVP status en de meer dan 25 jaar ervaring is Peter actief bij diverse toonaangevende bedrijven met complexe uitdagingen.

Naast consultancy werkzaamheden is Daalmans Consulting B.V. training partner van Microsoft waardoor Peter de mogelijkheid heeft om in-company Microsoft trainingen te verzorgen.

Meer nieuws

14-12-2022: GESLAAGDE EINDEJAARSBIJEENKOMST BIJ STRND

Afgelopen woensdag stond de laatste businessclubactiviteit van 2022 op het programma. Het altijd sfeervolle STRND was het toneel voor dit gezellige samenkomen.

21 december 2022

Amstel Vriendenloge arrangement

Wilt u optimaal genieten van een Avondje NAC met bier, fris en wijn binnen handbereik? Dan is het Amstel Vriendenloge arrangement voor u de ideale keuze. Bin...

25 oktober 2023

Nieuwe editie van het NAC Zaken Magazine

Deze week mag u de nieuwe editie van het NAC Zaken Magazine weer op de mat verwachten, we wensen u veel leesplezier!

31 maart 2023