AXS Techniek is trotse sponsor van NAC Breda!

Vanaf dit seizoen zijn de medewerkers samen met de zakenpartners te vinden in de business seats van NAC. Hier zullen zij samen genieten van prachtige wedstrijden. “Wij zijn erg enthousiast en kijken uit naar deze samenwerking”, aldus Maarten Zonnevylle, managing consultant bij AXS Techniek.

02 oktober 2023

Over AXS Techniek

AXS Techniek is gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch personeel. Zij verzorgen de uitzending, detachering en werving & selectie van technische kandidaten bij vele gerenommeerde opdrachtgevers op MBO- of HBO-niveau. Als partner en adviseur staan zij klaar voor de makers en vakmensen in de technische sector. Daarnaast hebben ze niet alleen een passie voor techniek, maar ook voor voetbal! Met de vestiging in Breda strijden ze samen in het geel en zwart. Onder het motto van AXS Techniek; samen maken we meer! 

Website
Meer nieuws

Nespresso Professional ook dit seizoen van de partij

Nespresso Professional verlengt sponsorovereenkomst bij de NAC-Businessclub en Nicole Mesters, accountmanager bij Nespresso Professional, sluit zich aan bij ...

13 oktober 2023

VdBuijsInstall ook in seizoen ‘24/’25 trotse mouwsponsor

NAC en vdBuijsInstall zijn tot overeenstemming gekomen over de verlenging van het partnership. Daarmee gaat vdBuijsInstall haar derde seizoen in als trotse m...

12 april 2024

De werkdag van Suzanne Kranse, eigenaar van Boutique Hotel Het Scheepshuys

Wat doet een mede-sponsor eigenlijk allemaal op een dag? Een ondernemer neemt je mee, van ’s ochtends vroeg tot avonds laat.

28 juni 2023