Arendje Verhuur dit seizoen te vinden in de Nassau Lounge

Je zult de naam van een van de grootste verhuurders van evenement materialen ongetwijfeld aantreffen in het Rat Verlegh Stadion. Naast dat de uitingen van Arendje Verhuur te zien zullen zijn op verschillende plekken in het stadion, zijn ze de komende wedstrijden vaak te vinden in de Nassau Lounge.

14 november 2023

Verhuizing

Verhuizing

Arendje Verhuur, voorheen gevestigd in Waalwijk, heeft onlangs de stap gezet naar een nieuwe locatie in Rosmalen. Deze verhuizing was niet alleen gebaseerd op de behoefte aan een moderner pand, maar vormt tevens een cruciaal onderdeel van hun strategie om efficiënter te werken en de kwaliteit te verbeteren. Het nieuwe pand stelt Arendje Verhuur in staat om hun bedrijfsprocessen verder te automatiseren en te digitaliseren, waardoor alles nog soepeler verloopt. Bovendien zijn ze enthousiast over de nieuwe locatie in Rosmalen, waar ze zich nu dichter bij de bewoonde wereld bevinden en hernieuwde energie putten uit hun nieuwe omgeving.

Website
Meer nieuws

EverySecond volgende deelnemer van de NAC Business Academy

Vanaf vanavond start een nieuw zakelijk concept bij NAC Breda, de NAC Business Academy (NBA). Dit concept zal gericht zijn op start-ups, jonge ZZP’ers en j...

2 september 2022

Maart editie NAC Zaken

Deze week mag u de nieuwe editie van het NAC Zaken Magazine weer op de mat verwachten, we wensen u veel leesplezier!

29 maart 2024

ACTIVITEITEN NAC BUSINESSCLUB EERSTE SEIZOENHELFT BEKEND!

Wilt u ook lid worden van onze groeiende NAC Businessclub? Neem dan contact op via commercie@nac.nl

8 augustus 2023