360dgtl nieuwe sponsor NAC Breda

Ook 360dgtl zal dit seizoen te vinden zijn in het Rat Verlegh Stadion! “Als online marketing bureau uit Breda werken we graag met en voor bedrijven uit onze eigen stad. Een sponsoring en gezellige avondjes NAC horen daar natuurlijk bij. Daarnaast lijkt het ons de perfecte plek om te netwerken. We kijken uit naar een mooi seizoen!”, aldus Branco lesquillier van 360dgtl.

13 september 2023

Over 360dgtl

Wij zijn een jong, ambitieus online marketing bureau gevestigd in het centrum van Breda. Van Google Ads tot Social Media Advertising en van zoekmachine optimalisatie tot e-mailmarketing. Onze kennis gaat verder dan de basis. Wij bouwen aan de slimste weg naar Rome binnen jouw budget, groot of klein.

Ben je op zoek naar veel online marketing kennis en een compact team van commerciële (online) specialisten? Bij 360dgtl nemen we je mee in de wereld van online zichtbaarheid. Onze visie is dat geen klant gelijk is en daarom maken wij altijd een online marketing plan op maat.  

Wil je weten waar de kansen liggen voor jouw organisatie? Wij gaan graag de uitdaging aan!

 

Website
Meer nieuws

NAC Businessclub verwelkomt Fagro!

Fagro is dé interim-organisatie op het gebied van Finance & Control, FinTech / BI en Sustainable Finance.

20 januari 2023

NAC Breda verwelkomt Assist Logistiek

Aankomend seizoen wordt de NAC Business club uitgebreid met de NAC Business Academy (NBA). Aankomend seizoen zal de NBA worden opgezet voor de start-ups, jon...

23 juni 2022

Officekundig nieuwe sponsor in seizoen 2023-2024

Daar waar het huidige seizoen haar ontknoping nadert, kijken we ook al weer vooruit naar het seizoen 2023-2024. Zo ook Jan Sleeboom die afgelopen week zijn h...

15 maart 2023