Samenwerking NAC Breda en De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing

Dit voetbalseizoen treft u de studenten van @Toerisme, Leisure en Marketing De Rooi Pannen Breda bij de thuiswedstrijden van @NAC. Vanuit het Hospitality Experience Centre van De Rooi Pannen gaan zij NAC ondersteunen bij diverse werkzaamheden, om bij te dragen aan de gastbeleving en de gastvrijheid verder te bevorderen.

14 november 2023

Over

 

In het centrum van Breda vind je De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing. Het onderwijs van deze school is gebouwd op drie pijlers: het is kleinschalig, praktijkgericht en ondernemend. Leren is hier niet net echt, maar écht echt. Alles wat studenten leren,  wordt direct toegepast in de praktijk. Dat kan op school zijn, maar natuurlijk ook buiten school. 

De visie van De Rooi Pannen Breda is om de studenten uit te dagen en onderwijs te geven wat aansluit op de belevingswereld van de student. Dat doen ze door hen zoveel mogelijk realistische situaties te laten ervaren. Zo ook in samenwerking met NAC Breda. Het ontvangen en begeleiden van bezoekers in het Rat Verlegh Stadion draagt bij aan de gastbeleving van de NAC-supporter én het leerproces van de studenten van De Rooi Pannen. 

Studenten worden vanaf de start van hun opleiding praktisch getraind in de échte wereld van Toerisme, Leisure & Marketing. Van de studenten wordt verwacht dat ze buiten hun comfortzone te treden en het gewenste, gastvrije gedrag tonen. Dat oefenen ze dus ook tijdens de thuiswedstrijden van NAC. 

Het Hospitality Experience Centre is de overkoepelende naam voor de praktijklabs, het evenementenbureau en de praktijkfaciliteiten als een Brasserie en vergaderzalen en is een broedplaats voor innovatie en ontwikkeling binnen de gastvrijheidssector. 

Het Hospitality Experience Centre staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Daarnaast bent u als gast altijd welkom bij De Rooi Pannen Breda.

Meer informatie is te vinden op de website of via hec.tlm.bd@derooipannen.nl

Website
Meer nieuws

Sponsoren genieten van ‘Avondje NAC’ in Ingenhousz

Een historische avond. Zo viel de jaarlijkse seizoensopening voor sponsoren nog wel het beste te betitelen, maandagavond in de kapel van Ingenhousz aan het D...

29 september 2020

NAC verwelkomt JEX als nieuwe sponsor.

Softwareorganisatie, JEX, sluit zich per heden aan op de sponsortribune. Rowell Overeem, Rick Schuitert, Lars Noya waren recent in het Rat Verlegh Stadion om...

22 augustus 2022

Out of the box: Nicky Broos opende Playdôme Roosendaal

Het blijven rare tijden. Maar ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. In Out of the box spreken we een NAC-sponsor die tijdens de coronacrisis met cr...

18 januari 2022