Samenwerking NAC Breda en De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing

Dit voetbalseizoen treft u de studenten van @Toerisme, Leisure en Marketing De Rooi Pannen Breda bij de thuiswedstrijden van @NAC. Vanuit het Hospitality Experience Centre van De Rooi Pannen gaan zij NAC ondersteunen bij diverse werkzaamheden, om bij te dragen aan de gastbeleving en de gastvrijheid verder te bevorderen.

14 november 2023

Over

 

In het centrum van Breda vind je De Rooi Pannen Toerisme, Leisure & Marketing. Het onderwijs van deze school is gebouwd op drie pijlers: het is kleinschalig, praktijkgericht en ondernemend. Leren is hier niet net echt, maar écht echt. Alles wat studenten leren,  wordt direct toegepast in de praktijk. Dat kan op school zijn, maar natuurlijk ook buiten school. 

De visie van De Rooi Pannen Breda is om de studenten uit te dagen en onderwijs te geven wat aansluit op de belevingswereld van de student. Dat doen ze door hen zoveel mogelijk realistische situaties te laten ervaren. Zo ook in samenwerking met NAC Breda. Het ontvangen en begeleiden van bezoekers in het Rat Verlegh Stadion draagt bij aan de gastbeleving van de NAC-supporter én het leerproces van de studenten van De Rooi Pannen. 

Studenten worden vanaf de start van hun opleiding praktisch getraind in de échte wereld van Toerisme, Leisure & Marketing. Van de studenten wordt verwacht dat ze buiten hun comfortzone te treden en het gewenste, gastvrije gedrag tonen. Dat oefenen ze dus ook tijdens de thuiswedstrijden van NAC. 

Het Hospitality Experience Centre is de overkoepelende naam voor de praktijklabs, het evenementenbureau en de praktijkfaciliteiten als een Brasserie en vergaderzalen en is een broedplaats voor innovatie en ontwikkeling binnen de gastvrijheidssector. 

Het Hospitality Experience Centre staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Daarnaast bent u als gast altijd welkom bij De Rooi Pannen Breda.

Meer informatie is te vinden op de website of via hec.tlm.bd@derooipannen.nl

Website
Meer nieuws

NAC Businessclub verwelkomt Fagro!

Fagro is dé interim-organisatie op het gebied van Finance & Control, FinTech / BI en Sustainable Finance.

20 januari 2023
Rubberplants | Digital Agency trotse rugsponsor van de NAC Vrouwen

Rubberplants | Digital Agency trotse rugsponsor van de NAC Vrouwen

Met trots presenteren de NAC Vrouwen - Rubberplants - als nieuwe sponsor voor het seizoen ’24/’25. De naam van het Bredase full-service marketingbureau z...

9 juli 2024

Op zoek naar een uniek relatiegeschenk? Geef de Nostalgische Kalender NAC cadeau

Na de hartstochtelijk ontvangen eerste editie van de Nostalgische Kalender NAC, verschijnt uiteraard voor 2022 aflevering twee.

11 oktober 2021