NAC verwelkomt de eerste junior bedrijfsmakelaar van de NAC Business Academy!

Thijs van der Hel mag zich vanaf volgend seizoen een nieuw lid van de NAC Business Academy noemen. Thijs is werkzaam bij MVGM Bedrijfsmakelaars als junior bedrijfsmakelaar, hij kijkt enorm uit naar de wedstrijden en de netwerkevenementen die de NAC Business Academy te bieden heeft!

08 mei 2023

MVGM

MVGM is een toonaangevende Europese vastgoedbeheerder en vastgoedspecialist met meer dan 1.500 medewerkers in 39 kantoren in 8 landen. De bedrijfsmakelaars van MVGM combineren een sterk landelijk netwerk met zeer uitgebreide kennis van zowel de lokale als regionale vastgoedmarkt. Met haar kennis, inzichten en up to date marktinformatie zorgt MVGM voor het beste resultaat voor haar opdrachtgevers. Bovendien wordt u altijd begeleid door uw ‘eigen’ MVGM bedrijfsmakelaar. Hierdoor blijven de lijnen kort en kan er snel op uw wensen worden ingespeeld. Ook als die in de loop van tijd veranderen.

Website
Meer nieuws

NAC Breda verwelkomt drie nieuwe sponsoren bij aanvang tweede seizoenshelft!

Zoals in het vorige bericht al te lezen heeft team Commercie van NAC Breda niet stilgezeten! Vanaf de start van de tweede seizoenshelft mogen wij drie nieuwe...

9 januari 2023

Platform P nieuw lid NAC Businessclub

Platform P, bureau voor printmanagement uit Breda, stapt in bij de businessclub van NAC Breda en tekent een overeenkomst tot eind van seizoen 2022-2023!

23 november 2021

Bij DRV Accountants & Adviseurs staat de persoonlijke aandacht centraal

Het prachtige en inspirerende nieuwe pand op het Bredase bedrijventerrein ‘Rithmeesterpark’ staat goed beschouwd symbool voor DRV Accountants & Adviseurs...

9 maart 2022