Nieuw in de businessclub.

Dit seizoen nieuwe gezichten in de businessclub. H&L Accountants, accountantskantoor gelegen in Etten-Leur, sluiten dit seizoen aan in het zakelijk netwerk van de Parel van het Zuiden. Welkom Daan Luijkx en Marco Polak!

12 augustus 2022

H&L Accountants

H&L Accountants & Belastingadviseurs richt zich volledig op het adviseren van MKB-ondernemers. Het is onze doelstelling om, tegen een verantwoord tarief, de beste in ons vakgebied te zijn. Dit doen we met de beste mensen die in de markt aanwezig zijn. Wij bieden u een dienstenpakket aan dat niet stopt bij het opstellen van een jaarrekening en de fiscale aangiftes. Ons doel is om u meer(waarde) te bieden en dit in de toekomst steeds verder uit te breiden. We ondersteunen u met de modernste (online) software, zodat u kunt beschikken over periodieke rapportages zoals kwartaalcijfers en maandcijfers. Op basis daarvan kunt u, indien nodig, tussentijds bijsturen. Daarnaast bieden we u échte ondersteuning op salaris- en HR-gebied - dus veel meer dan alleen de verplichte loonstrook. Ook kunt u bij ons terecht voor fiscale optimalisatie, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het kiezen voor of wijzen van uw bedrijfsstructuur. Alles is erop gericht om u verder te helpen en uw resultaat te vergroten.

website H&L
Meer nieuws

Aankomende woensdag Kerst Drive Thru voor sponsoren!

I.v.m. de nieuwe maatregelen organiseert NAC voor haar sponsoren een Kerst Drive Thru op woensdag 22 december.

20 december 2021

Flynth Adviseurs & Accountants ook volgend seizoen in de Mark en Aa Lounge aanwezig!

Flynth Adviseurs & Accountants heeft vorige week haar sponsorovereenkomst voor de Mark en Aa Lounge met een seizoen verlengd. Tijdens de seizoen afsluiting v...

11 juli 2023

Tot zondag! Op het Issue Event bij Knook Breda.

Kom proeven! We nodigen u van harte uit om te komen proeven op het Issue Event zondag 16 april van 12.00-18.00 uur bij KNOOK Breda.

12 april 2023