De NAC Business Academy begint vorm te krijgen voor het nieuwe seizoen

Volgend seizoen wordt de NAC business club uitgebreid met de NAC Business Academy. De NBA gaan wij per komend seizoen opzetten voor de start-ups, jonge ZZP'ers en jonge ondernemers uit de regio. Hiermee combineer je voetbal met leren, persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling door ervaren mede NAC sponsoren. De Academy wordt vanaf heden aangevuld met Jorik van Run van Refresh reiniging. Vanaf aankomend seizoen verwelkomen wij Jorik op de business tribune.

06 mei 2022

NAC Business Academy

De Business Academy gaat een geschikt instapmodel worden voor de hierboven genoemde doelgroep. Daar de startende ondernemer in de regio West-Brabant veel gebruik kan maken van de kracht van voetbal. Voor de nu al drukke ondernemers gaan wij vanuit NAC de perfecte gelegenheid creëren waardoor men alsnog in staat is te kunnen netwerken. Daar de startende ondernemer reeds een overvolle agenda heeft is dit lastig te combineren met een vol speelschema van 19 thuiswedstrijden.

Komend seizoen zullen wij de NBA acht maal uitnodigen voor een 'Avondje NAC'. Deze avondjes zullen worden aangevuld vanuit het rijke sponsornetwerk van NAC door een inspirerende spreker en een bedrijfsbezoek. Hierdoor kan je als startend ondernemer een mooie intreden maken in de business club.

 

Refresh

"Refresh Reinigingen is een innovatief en gespecialiseerd reinigingsbedrijf dat wagenparken op locatie reinigt. We werken met uiterste precisie zodat uw voertuigen er weer als
nieuw uitzien. Dit doen we op de locatie die u wilt! Wij hebben enkel een stroom punt nodig om uw wagenpark en meubilair weer te laten stralen als nooit tevoren.
Doordat wij werken met hogedruk stoom verbruiken wij gemiddeld tussen de 3 en 5 liter water per auto. Met onze reinigingsmethode wordt er dus een hele hoop
water bespaart! Doordat we de auto met de hand reinigen krijgt u ook geen minikrassen in de lak, die u wel bij de wasstraat krijgt. Daarnaast komen wij tot in alle randen en kieren waardoor uw wagenpark langer meegaat en het onderhoud krijgt dat het verdient! We zorgen dus goed voor uw auto én goed voor het milieu!"

website Refresh

Bent u ook benieuwd naar de NAC Business Academy voor het aankomende seizoen?
Neem contact op met commercie@nac.nl

Meer nieuws

Amstel Vriendenloge arrangement

Wilt u optimaal genieten van een Avondje NAC met bier, fris en wijn binnen handbereik? Dan is het Amstel Vriendenloge arrangement voor u de ideale keuze. Bin...

25 oktober 2023

3 vragen aan... Natasja van Mook van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren

In deze rubriek maken we kennis met steeds een andere sponsor van NAC. Natasja van Mook van Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren neemt het woord.

22 januari 2021

Social Marketing Experts ook komend seizoen te vinden in de Mark & Aa Lounge!

Social Marketing Experts is een social media bureau uit Etten-Leur, gespecialiseerd in social media marketing en helpen hun klanten om vanuit de verschillend...

22 augustus 2023