Natusport draagt via NAC Breda haar steentje bij in de Sportwereld.

Natusport is een relatief jong bedrijf op het gebied van sportvoeding in NZVT-supplementen. Graag levert Natusport een bijdrage aan het (top)sportklimaat in Nederland en België, zodat zij iets kunnen betekenen voor zowel teams als individuele sporters.

22 maart 2021

‘Natusport hoeft niet de grootste te zijn, als we maar impact hebben. Natusport is er voor de sporters!’

Alles supplementen zijn NZVT gekeurd en bestaan, evenals de sportvoeding, volledig uit natuurlijke producten.

Directeur René Bastiaansen van Natusport: "NAC Breda en Natusport passen heel goed bij elkaar, omdat we beide willen groeien en het anders willen doen dan anderen.
Ik ben blij dat wij ons steentje bij kunnen dragen. En als NAC-supporter en jarenlange seizoenkaarthouder, maakt het mij natuurlijk extra blij!"

Meer nieuws
Sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club (video) | NAC Zaken

Video: sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club

Maandag 28 september organiseerde NAC de jaarlijkse kick-off van het seizoen voor de NAC Business Club. Dit jaar was de kapel van Ingenhousz aan het Doctor J...

8 oktober 2020

Het bereik van NAC in cijfers

Het land staat bijna stil, maar het voetbal gaat ‘gewoon’ door. De wedstrijden worden thuis bekeken en op een iets andere manier beleefd dan normaal. Doo...

2 maart 2021

3 vragen aan... Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK trapt af.

22 oktober 2020