NAC & Uitgeverij de Bode ook in 2023 aan elkaar verbonden!

NAC Breda en Uitgeverij de Bode blijven ook in 2023 samenwerken. Afgelopen vrijdag tekenden Luuk Roozeboom, Monique Elst en Eric Matijsen de samenwerkingsovereenkomst die de samenwerking voor 2023 voorzet.

19 december 2022

Via de titels van Uitgeverij de Bode en BredaVandaag worden de supporters en sponsoren van NAC benaderd en geïnformeerd o.a. ten behoeven van seizoenkaartenverkoop, merchandise en bedrijfsarrangementen. Vice versa worden er voor Vrienden van de Bode en Vriend van BredaVandaag extra NAC voordelen gecreëerd zoals het eenmalig gratis bezoeken van een wedstrijd voor twee personen.

Gekoppelde bedrijven (1)
Weekblad de Bode

Weekblad de Bode

nternetbode.nl is hét actueel lokaal nieuwsplatform van Weekblad de Bode. Bij Uitgeverij de Bode...

Meer nieuws

Rondetafelgesprek: ‘Wij hebben het mooiste vak dat er bestaat’

Terugkijken op de coronajaren doen ze liever zo kort mogelijk. En aan treuren of bij de pakken neerzitten doen ze al helemaal niet. Daarvoor is het vak te mo...

19 augustus 2022

Het zakelijk inzicht van Rolf Hartman van Auto Hartman

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

28 januari 2021

Ontwikkelaar van woningbouw en commercieel vastgoed.

Samen met vastgoedontwikkelaar Pro Huis is NAC afgelopen vrijdag het nieuwe seizoen gestart. Arjan van de Graaf, projectmanagger bij Pro Huis, al een aantal ...

11 augustus 2022