NAC en Sports Exposure verlengen samenwerking met vier jaar

NAC en Sports Exposure hebben de samenwerking wederom verlengd voor de duur van vier jaar. Het sportmediabedrijf dat gespecialiseerd is in Tv-reclameboarding bij sportwedstrijden, werken al jarenlang samen. Ook de aankomende jaren zal de boarding te zien zijn in het Rat Verlegh Stadion.

19 september 2022

Eric Matijsen, commercieel manager NAC Breda

“Sports Exposure is de afgelopen jaren een betrouwbaar en prettig partner geweest aangaande onze LED-boarding in het stadion. De korte lijntjes en het snelle handelen worden als zeer prettig ervaren. Zij weten wat gevraagd wordt vanuit een club als NAC. Deze prettige samenwerking, het wederzijde vertrouwen en de geleverde kwaliteit maken dat we de samenwerking verlengen met vier jaar.”

Over Sports Exposure

Sports Exposure is bijna niet meer weg te denken bij veel voetbalclubs in Nederland. Het bedrijf richt zich onder andere op TV- en LED-boarding en verzorgt in het Rat Verlegh Stadion, samen met combipartner Faber Audiovisuals, de implementatie van de digitale LED-boarding en video-content.

Ruud Koedijk, hoofd commerciële zaken Sports Exposure:

“Wij streven naar langdurige samenwerkingen met clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Daarom zijn wij verheugd met de verlenging van ons partnership met NAC op twee fronten. Enerzijds bieden wij NAC onze diensten aan op het gebied van de levering van LED-boarding en video-content. Anderzijds kunnen wij de TV-reclameborden van NAC onderdeel laten zijn van onze bereikpropositie voor het adverteren bij voetbalwedstrijden door landelijke merken.”

Gekoppelde bedrijven (1)
Sports Exposure

Sports Exposure

Sports Exposure is specialist op het gebied van TV reclameboarding bij sportwedstrijden. Wij bied...

Meer nieuws

Nieuwe aanwinst voor Breda en de NAC Businessclub!

Enkele weken geleden was de NAC Businessclub al op bezoek geweest bij de nieuwste aanwinst voor de stad Breda; The Streetfood Club!

12 november 2022

Gemakkelijk en snel een machine leasen voor je bedrijf?

Beequip heeft wederom zijn steun uitgesproken voor NAC Breda. Het bedrijf is voor het derde jaar op jaar lid van de businessclub van de Parel van het Zuiden....

9 september 2022

‘Ik wil af van het shady imago van de erotische branche’

Myrthe Koppelaar is een bekend gezicht bij NAC. ‘De meeste mensen weten dat ik designer ben en dat ik het NAC-shirt heb ontworpen. Minder bekend is dat ik ...

7 november 2023