Eerste bijeenkomst NAC Businessclub nabij!

Allereerst wensen wij u een gezond en sportief 2023 toe. Het nieuwe jaar begint ook voor de NAC Businessclub al vroeg. Donderdag 12 januari staat alweer de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar op het programma. Locatie is ditmaal de kapel van Breda University of Applied Sciences.

05 januari 2023

BUas

De hogeschool uit Breda kent een diversiteit aan opleidingen en kennis op het gebied van games, media, hotel, facility, logistiek, mobiliteit, toerisme, stedenbouw en vrije tijd. Op 12 januari zullen we met de NAC Businessclub een bezoek brengen aan BUas Breda. Tijdens deze bijeenkomst zal verbinden en versterken centraal staan. De ultieme kans om uw netwerk uit te breiden en nóg meer kennis te vergaren over ondernemerschap anno 2022.

 

Themabijeenkomst

Om 15:00 uur zullen we worden ontvangen met een kopje koffie of thee op de campus van de hogeschool. Vervolgens zullen we in de Kapel meer te weten komen over ondernemerschap in Breda, de studenten van BUas en de meerwaarde van een combinatie tussen deze twee.

 

Leren, inspireren en verbinden

Afsluitend zullen we genieten van een inspirerende netwerkborrel op het Innovation Square, waarbij de BUas Start-up studenten aanwezig zullen zijn om u te laten zien wat hun bedrijfsplannen zijn. Hier heeft u de mogelijkheid de studenten te adviseren maar ook zeker van hen te leren.

Al met al belooft dit een interessante en inspirerende middag te worden.

NAC Businessclub

Aankomend kalenderjaar volgen nog vele diverse activiteiten voor de NAC Businessclub. U kunt al instappen vanaf €750,- en voor €125,- meer bent u verzekerd van een business seat bij alle Avondjes NAC.

Meer nieuws

‘We hebben heel wat kilometers over voor NAC’

Hoe belandt een verse bloemenexporteur uit Aalsmeer in de Bredase businessclub van NAC? Martin den Dekker, eigenaar van EZ Flower, en zijn zoon Noah Hartog v...

2 februari 2022

NAC & Uitgeverij de Bode ook in 2023 aan elkaar verbonden!

NAC Breda en Uitgeverij de Bode blijven ook in 2023 samenwerken. Afgelopen vrijdag tekenden Luuk Roozeboom, Monique Elst en Eric Matijsen de samenwerkingsove...

19 december 2022

Nieuwe onderneming in de Sportsbar.

Vanaf aankomende vrijdag voegt Schalk Trading Automotive zich bij de Sportsbar. Recent was Xavier Schalk in het Rat Verlegh Stadion om alles te formaliseren....

4 augustus 2022