Eerste bijeenkomst NAC Businessclub nabij!

Allereerst wensen wij u een gezond en sportief 2023 toe. Het nieuwe jaar begint ook voor de NAC Businessclub al vroeg. Donderdag 12 januari staat alweer de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar op het programma. Locatie is ditmaal de kapel van Breda University of Applied Sciences.

05 januari 2023

BUas

De hogeschool uit Breda kent een diversiteit aan opleidingen en kennis op het gebied van games, media, hotel, facility, logistiek, mobiliteit, toerisme, stedenbouw en vrije tijd. Op 12 januari zullen we met de NAC Businessclub een bezoek brengen aan BUas Breda. Tijdens deze bijeenkomst zal verbinden en versterken centraal staan. De ultieme kans om uw netwerk uit te breiden en nóg meer kennis te vergaren over ondernemerschap anno 2022.

 

Themabijeenkomst

Om 15:00 uur zullen we worden ontvangen met een kopje koffie of thee op de campus van de hogeschool. Vervolgens zullen we in de Kapel meer te weten komen over ondernemerschap in Breda, de studenten van BUas en de meerwaarde van een combinatie tussen deze twee.

 

Leren, inspireren en verbinden

Afsluitend zullen we genieten van een inspirerende netwerkborrel op het Innovation Square, waarbij de BUas Start-up studenten aanwezig zullen zijn om u te laten zien wat hun bedrijfsplannen zijn. Hier heeft u de mogelijkheid de studenten te adviseren maar ook zeker van hen te leren.

Al met al belooft dit een interessante en inspirerende middag te worden.

NAC Businessclub

Aankomend kalenderjaar volgen nog vele diverse activiteiten voor de NAC Businessclub. U kunt al instappen vanaf €750,- en voor €125,- meer bent u verzekerd van een business seat bij alle Avondjes NAC.

Meer nieuws

Paul van Riel Automotive stapt in als sponsor bij NAC

Paul van Riel stapt met zijn nieuwe bedrijf in als sponsor bij NAC Breda en is naast business seat-houder sinds kort ook zichtbaar in het Rat Verlegh Stadion...

15 mei 2024

Column: Businessclub leden, welkom!

Een welkomstwoord van commercieel manager Sander Mijnhijmer.

28 september 2020
Drie sponsoren voor NAC G-Elftal!

Drie sponsoren voor NAC G-Elftal!

NAC Breda zal dit seizoen debuteren in de Bijzondere Eredivisie met een G-team. De spelers van het G-team zijn tussen de tien en achttien jaar en hebben een ...

27 september 2023