Eerste bijeenkomst NAC Businessclub nabij!

Allereerst wensen wij u een gezond en sportief 2023 toe. Het nieuwe jaar begint ook voor de NAC Businessclub al vroeg. Donderdag 12 januari staat alweer de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar op het programma. Locatie is ditmaal de kapel van Breda University of Applied Sciences.

05 januari 2023

BUas

De hogeschool uit Breda kent een diversiteit aan opleidingen en kennis op het gebied van games, media, hotel, facility, logistiek, mobiliteit, toerisme, stedenbouw en vrije tijd. Op 12 januari zullen we met de NAC Businessclub een bezoek brengen aan BUas Breda. Tijdens deze bijeenkomst zal verbinden en versterken centraal staan. De ultieme kans om uw netwerk uit te breiden en nóg meer kennis te vergaren over ondernemerschap anno 2022.

 

Themabijeenkomst

Om 15:00 uur zullen we worden ontvangen met een kopje koffie of thee op de campus van de hogeschool. Vervolgens zullen we in de Kapel meer te weten komen over ondernemerschap in Breda, de studenten van BUas en de meerwaarde van een combinatie tussen deze twee.

 

Leren, inspireren en verbinden

Afsluitend zullen we genieten van een inspirerende netwerkborrel op het Innovation Square, waarbij de BUas Start-up studenten aanwezig zullen zijn om u te laten zien wat hun bedrijfsplannen zijn. Hier heeft u de mogelijkheid de studenten te adviseren maar ook zeker van hen te leren.

Al met al belooft dit een interessante en inspirerende middag te worden.

NAC Businessclub

Aankomend kalenderjaar volgen nog vele diverse activiteiten voor de NAC Businessclub. U kunt al instappen vanaf €750,- en voor €125,- meer bent u verzekerd van een business seat bij alle Avondjes NAC.

Meer nieuws

Open brief van algemeen directeur Mattijs Manders

Onderstaand treft u een open brief van algemeen directeur Mattijs Manders. Deze brief geeft een uniek kijkje in de keuken van NAC. De huidige situatie komt a...

25 januari 2021

Juicht u ook dit seizoen weer mee in het grootste zakelijk netwerk van de regio?!

De bal rolt weer in het Rat Verlegh Stadion voor het seizoen 2022/2023. Met het einde van de vakantieperiode in zicht richten wij ons weer volledig op een ni...

25 augustus 2022

Prohuis bouwt met NAC verder aan de toekomst!

Prohuis breekt contract open en is ook de komende jaren trouwe sponsor bij NAC Breda! Op een bijpassende plek tekende Arjan van de Graaf de overeenkomst in b...

22 december 2023