Staat de NAC Business Fair al in uw agenda?

Op dinsdag 21 juni is het Rat Verlegh Stadion waar u moet zijn! De NAC Business Fair na een afwezigheid van drie jaar wederom in het Rat Verlegh Stadion. Deze dag wordt ons bruisende voetbaltempel namelijk omgetoverd tot de NAC Business Fair.

14 juni 2022

Het gehele Hoofdgebouw van het Rat Verlegh Stadion staat die dag in het teken van deze bruisende beurs/netwerkbijeenkomst.
Een 1-daagse beurs waarbij de NAC sponsoren zich presenteren aan mede businessclubleden. De business fair is ook toegankelijk voor niet sponsoren en is naast een afsluitende netwerkborrel ook voorzien van diverse inspiratiesessies.
U kunt bij verschillende standhouders en sponsoren van NAC een kijkje nemen en netwerken.

 

Bent u ook van de partij? Mail dan naar commercie@nac.nl

Meer nieuws

Daadkrachtig, professioneel logistiek adviesbureau.

Dit seizoen verwelkomen wij een nieuwe sponsor in de Nassau Lounge. Eric Oomen van het bedrijf Boost Logix sluit per heden aan op de sponsortribune van het R...

14 september 2022

De vrouwen van NAC

Bij NAC lopen veel ondernemende vrouwen rond. Dat er een NAC Ladies Club zou komen, was slechts een kwestie van tijd. NAC is een early adapter: het is de eer...

16 februari 2024

3 vragen aan... Jaap Bakker van rugsponsor Welkom Energie

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Jaap Bakker van NAC’s rugsponsor Welkom Energie neemt het woord.

2 november 2020