Marianne Styling Business siert nieuwe lounge in Rat Verlegh Stadion

Aankomend voetbalseizoen sluit Marianne Styling Business aan bij de NAC Businessclub. Marianne zal aansluiten in de nieuwe 1973 Lounge in het Rat Verlegh Stadion. Deze nieuwe lounge, gelegen op de tweede verdieping, zal dit jaar een nieuwe optie zijn voor geïnteresseerden sponsoren om aan te sluiten in een van de diverse lounges die NAC Breda te bieden heeft.

18 juli 2022

Marianne Styling Business

Als vakvrouw met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van styling is het mijn specialiteit om me in te leven in de stijl die het beste bij uw bedrijf past.
Met passie, een sterk visueel vermogen, veel gevoel voor het indelen van ruimtes en het op verrassende wijze combineren van kleuren en materialen creëer ik, samen met u, uw woon- en werkomgeving.

Maar ook de styling van uw beursstand, horecagelegenheid en het opmaken van zijden bloemstukken (in ieder gewenst formaat) behoort tot de mogelijkheden.

Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek kan ik aan de hand van mijn portfolio meer toelichting geven over mijn ervaring en wat ik voor uw bedrijf zou kunnen betekenen.

Website Styling Business

Ook benieuwd naar wat de NAC Businessclub voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem dan contact op met NAC via commercie@nac.nl 

Meer nieuws

Van Zundert Online Marketing maakt de overstap naar de NAC Business Club

Voorheen maakte Van Zundert Online Marketing onderdeel uit van de NAC Business Academy, maar stapt nu dus over naar de Business Club. VZOM is een online mark...

17 november 2023

Linda Gelton van Renewi nieuwste lid van de NAC Businessclub!

Vanaf volgend seizoen zal Linda haar intrede doen bij de NAC Businessclub. Namens het bedrijf Renewi zal ze bij zoveel mogelijk evenementen aanwezig zijn.

23 juni 2023

Casual, chique en comfortabel, met een cheeky randje.

Tresanti is ook dit jaar weer trotse kledingsponsor van NAC. Voor en na de wedstrijd dragen de spelers stijlvolle, en tegelijkertijd comfortabele, outfits va...

9 augustus 2022