LOSNING ICT wacht de transferperiode niet af en verlengt vol overtuiging het sponsorcontract!

Vanaf komend seizoen zullen we Stan van der Avoird en René Schreuders tegenkomen in de Nassau Lounge waar ze sinds september 2022 te vinden zijn. Als adviseur bij LOSNING ICT zal je Stan ook tegenkomen bij alle Businessclub activiteiten en voetbalt hij graag mee in het sponsorelftal. Hij komt de sfeer van vak G overbrengen naar de hoofdtribune aankomend seizoen.

03 mei 2023

LOSNING ICT

We weten als geen ander dat ICT de backbone is van ieder bedrijf waarbij iedere branche zijn eigen kenmerken heeft. Overal kunnen werken, beschermd zijn tegen cybercriminaliteit, vervang je je server of stap je over naar de Cloud. Uitdagingen die veel bedrijven herkennen. LOSNING ICT is dé ICT-partner voor al je IT-vraagstukken. Expert in Cloud oplossingen, ook als je werkt met zware, grafische programma's. Wij staan voor langdurige samenwerkingen waarin betrouwbaarheid, professionaliteit en gemoedelijkheid een krachtige drie-eenheid vormen. Jouw specifieke ICT-behoeftes omzetten in een ICT-omgeving die continuïteit en veiligheid waarborgt. Uiteindelijk zeggen we niet voor niets; Onze oplossing is jouw vooruitgang!

Website
Meer nieuws

Natusac nieuwe aanwinst voor de NAC Business Academy

Natusac is dé groothandel in non-woven tassen. In een tijd waarin een groen imago essentieel is, zijn onze tassen de perfecte manier om te laten zien dat u ...

30 augustus 2023

Het zakelijk inzicht van René Poppelaars van BAHM Montage BV

In deze rubriek delen sponsoren hun ultieme zakelijke tip of een belangrijk inzicht dat ze kregen tijdens het ondernemen.

8 januari 2021

INVICOAT sluit aan bij de NAC Business Academy!

Casper Naninck, eigenaar van INVICOAT, sluit komend seizoen aan bij de NBA! INVICOAT helpt duurzaam en esthetisch bewuste ondernemers door ze de uitstraling...

10 juli 2023