UITGESTELD - Live vanuit het Rat Verlegh Stadion: Studio NAC

Door de aangescherpte maatregelen hebben we helaas moeten besluiten de uitzending van Studio NAC, die gepland stond voor aanstaande vrijdag, voorlopig uit te stellen. Op vrijdag 18 december ontvangen wij in het Rat Verlegh Stadion FC Volendam. Voorafgaand aan deze kraker zouden wij Studio NAC presenteren, een programma waarin we samen met gasten alle ins en outs van de wedstrijd doornemen.

14 december 2020

Studio NAC

Hier lees je meer informatie over het uitstellen van Studio NAC.

Onze jongens hebben het zichtbaar moeilijk en de onvoorwaardelijke steun vanaf de tribunes wordt gemist. Om het NAC-gevoel een beetje naar jouw huiskamer te brengen, organiseren wij voorafgaand aan de wedstrijd een praatprogramma met aansprekende gasten, met een (recent) verleden bij NAC Breda. De ideale voorbereiding op het Avondje NAC thuis.

Te gast

Presentatie van de uitzending ligt in handen van Ronald Sträter en John de Leeuw in samenwerking met Gotcha. Om vast een tipje van de sluier op te lichten kunnen we een van de gasten bekendmaken. Niemand minder dan Matthew Amoah zal aanwezig zijn in Studio NAC. De oud-topschutter is met 56 doelpunten de nummer zes op de topscorerslijst aller tijden van de Parel van het Zuiden. Aan gespreksstof geen gebrek tijdens de uitzending!

Tune in

In de loop van deze week zullen de andere gasten bekend gemaakt worden via de officiële kanalen van NAC Breda. Vrijdag 18 december kun je vanaf 17:00 uur inschakelen via NAC.nl/studioNAC. De uitzending begint om 17:30 uur en zal tot vlak voor het begin van de wedstrijd duren.

Snacken

Wil je wat lekkers snacken tijdens Studio NAC en de wedstrijd? Meld je aan en geef door op welk adres je op 18 december tijdens kantooruren aanwezig bent. NAC Commercie en onze partners zorgen voor verschillende lekkernijen waar je tijdens de wedstrijd van kunt genieten.

Meer nieuws

Hotel Van der Valk Princeville verrast met een totaal nieuwe uitstraling

Het afgelopen jaar hebben eigenaren Ben en Sylvia Wohrmann niet stil gezeten. De gehele hotellobby, de bar en alle comfortkamers zijn gerenoveerd en hebben e...

23 maart 2022

Beleef Breda verlengt met blind vertrouwen samenwerking met NAC Breda!

Eigenaar Joey Kuijpers is enthousiast over de samenwerking en blijft ook komend seizoen verbonden aan NAC. U kent Beleef Breda van het rondje Rithmeesterpark...

14 augustus 2023

Alles voor een duurzame werkplek.

Na een enerverende transferperiode kunnen wij jullie mededelen dat wij ons contract namens All Office Van den Corput met NAC weer hebben verlengd. Al jaren g...

6 september 2022