Het zakelijk inzicht van Lieke van Poppel

Lieke van Poppel van Thomassen Gifts moest door de coronacrisis ineens flink omschakelen. “Doordat wij voor een groot deel werkten voor de evenementenbranche, was de schok groot. Dat was zeker wel even slikken, maar toen kickte het ondernemersinstinct in.” Hoe heeft Lieke dat aangepakt?

25 september 2020

1. Ga in gesprek, uit interesse

“Ik belde gewoon al mijn opdrachtgevers om te vragen hoe het ging. Ze vertelden me hoe het er bij hun op de werkvloer aan toe ging, en waar ze zich zorgen om maakten. Ook met de medewerkers hier ben ik gaan praten. Al deze gesprekken leverden me inzicht en inspiratie op.”

2. Houd je niet te strak vast aan wat je deed

“Toen de aanvragen voor gepersonaliseerde pakketten binnenkwamen, ben ik daarop ingegaan. Dat was maatwerk, en veel arbeidsintensiever. Maar daardoor kon ik wel beantwoorden aan de vraag van mijn klanten.”

3. Breid je service uit

“Samen met het team hier bleven we nadenken over hoe we onze opdrachtgevers nog beter konden bedienen. We kwamen uit op drukwerk en een uitgebreide verzendservice. Hierdoor kunnen we supersnel reageren op het maatwerk wat onze klanten van ons vragen.”

In de komende editie van NAC Zaken Magazine kun je meer lezen over Lieke en de omschakeling van haar business in Outside of the Box.

Gekoppelde bedrijven (1)
Thomassen Business Gifts

Thomassen Business Gifts

Thomassen Business Gifts is dé totaalleverancier voor relatiegeschenken, (on)bedrukte promotiear...

Meer nieuws

Rondje langs Sligro en Princeville

NAC prijst zich gelukkig met z’n grote en trouwe aanhang van sponsoren. Voor de gelegenheid maakte accountmanager Edo Israël van de Bredase club een rondj...

14 december 2021

Uitnodiging van sponsor; De Avenue

NAC sponsor De Avenue, in samenwerking met Hans van den Dungen en meerdere partners (o.a. Zano Breda, Zuyderleven en Mertens Oogmode) nodigt u uit op vrijdag...

22 maart 2022

Out of the box: creative director Justin Miles

In Out of the box spreken we NAC-sponsoren die buiten de kaders denken en opvallen met hun sprankelende businessideeën. Deze keer: Justin Miles, die samen m...

5 augustus 2022