Het zakelijk inzicht van Lieke van Poppel

Lieke van Poppel van Thomassen Gifts moest door de coronacrisis ineens flink omschakelen. “Doordat wij voor een groot deel werkten voor de evenementenbranche, was de schok groot. Dat was zeker wel even slikken, maar toen kickte het ondernemersinstinct in.” Hoe heeft Lieke dat aangepakt?

25 september 2020

1. Ga in gesprek, uit interesse

“Ik belde gewoon al mijn opdrachtgevers om te vragen hoe het ging. Ze vertelden me hoe het er bij hun op de werkvloer aan toe ging, en waar ze zich zorgen om maakten. Ook met de medewerkers hier ben ik gaan praten. Al deze gesprekken leverden me inzicht en inspiratie op.”

2. Houd je niet te strak vast aan wat je deed

“Toen de aanvragen voor gepersonaliseerde pakketten binnenkwamen, ben ik daarop ingegaan. Dat was maatwerk, en veel arbeidsintensiever. Maar daardoor kon ik wel beantwoorden aan de vraag van mijn klanten.”

3. Breid je service uit

“Samen met het team hier bleven we nadenken over hoe we onze opdrachtgevers nog beter konden bedienen. We kwamen uit op drukwerk en een uitgebreide verzendservice. Hierdoor kunnen we supersnel reageren op het maatwerk wat onze klanten van ons vragen.”

In de komende editie van NAC Zaken Magazine kun je meer lezen over Lieke en de omschakeling van haar business in Outside of the Box.

Gekoppelde bedrijven (1)
Thomassen Business Gifts

Thomassen Business Gifts

Thomassen Business Gifts is dé totaalleverancier voor relatiegeschenken, (on)bedrukte promotiear...

Thomassen Business Gifts
Meer nieuws

Bestel nu je thuisdiner om tijdens de wedstrijd van te genieten

Niet alleen de sponsoren denken met weemoed terug aan de ouderwetse Avondjes NAC, ook onze horecapartners missen deze gezellige events gigantisch. Om onze ho...

30 november 2020

Scoor je NAC-vlag en doe mee met #raiseyourflag

Wellicht heb je in de afgelopen weken tijdens wedstrijddagen de geel-zwarte vlag door heel Breda al zien wapperen. Voor de campagne #raiseyourflag deelde NAC...

9 maart 2021

Maatschappelijk betrokken: NAC Oldstars

Voetbal is méér dan voetbal. Onder dat motto kunnen 60-plussers als voetbalhelden bewegen namens de NAC OldStars. Mede met dank aan PLUK ! Fysiotherapie, d...

28 juli 2020