Koffiebranderij van den Biggelaar nieuw businesslid

Koffiebranderij van den Biggelaar uit Roosendaal stapt de 2e seizoenshelft in als lid van de Businessclub van NAC. Jeroen Nooten, bij veel businessclubleden bekend, is vanaf heden weer actief aanwezig op de voor hem bekende businessclub events.

06 januari 2022

Koffiebranderij van den Biggelaar

Koffiebranderij Van den Biggelaar is gevestigd aan de Borchwerf 9 te Roosendaal. Vanuit Roosendaal bedienen zij met een gedreven team van 5 collega's hun klanten.
Passie en enthousiasme lopen als een rode draad door de onderneming met de koffiebranderij als hart van het bedrijf.
Meer informatie is te vinden op de website van Koffiebranderij van den Biggelaar en mocht u meer willen weten komt Jeroen graag een bakje koffie drinken.

website Koffiebranderij Biggelaar

NAC Businessclub

Ook interesse in lidmaatschap van de businessclub van NAC? Voor de 2e seizoenshelft staan er 9 activiteiten op het programma.
Het aangepaste programma (gezien de huidige COVID regels) wordt volgende week bekend gemaakt.


Wilt u alvast weten wat er allemaal op het programma staat? Neem dan vrijblijvend contact op via commercie@nac.nl

Meer nieuws

‘We hebben heel wat kilometers over voor NAC’

Hoe belandt een verse bloemenexporteur uit Aalsmeer in de Bredase businessclub van NAC? Martin den Dekker, eigenaar van EZ Flower, en zijn zoon Noah Hartog v...

2 februari 2022

Lees de nieuwste editie van NAC Zaken magazine

Heb jij de gloednieuwe NAC Zaken al op je deurmat gevonden? In dit nummer vind je talloze inspirerende ondernemersverhalen van je mede-sponsoren.

9 december 2021

KPN Breda verbindt zich met businessclub NAC

KPN Breda is dé schakel tussen KPN en de ondernemers in de regio. Van ZZP’ers tot grootzakelijk bieden wij advies op maat en gaan wij graag het gesprek aan.

9 maart 2022