Kerstgeschenk voor NAC sponsoren!

Doordat de diverse sponsorbijeenkomsten de laatste weken van het jaar vanwege de aangescherpte COVID regels geen doorgang konden vinden is team commercie op pad geweest naar haar sponsoren om hen een warm kerstgeschenk te overhandigen.

04 januari 2022

Warm welkom

Overal waar team commercie aan de deur stond werden zij warm ontvangen en werd het kerstgeschenk overhandigd. Net als alle supporters hopen ook de sponsoren dat zij snel weer naar het Rat Verlegh stadion kunnen komen en daarbij het cadeau kunnen dragen. Tijdens de rondgang zijn diverse foto's gemaakt die te vinden zijn in het foto album.

Foto album

Drive Tru

Op woensdagmiddag gaven ruim 100 sponsoren gehoor om langs te komen bij de georganiseerde Drive Tru voor de hoofdingang van het stadion. Het werd een gezellige middag waarbij velen toch even uit de auto stapten om kort bij te praten onder het genot van een drankje. Onderstaand link naar de foto's van deze middag met dank aan Fotografie Margret Tielemans.

Foto's Drive Tru

Nog geen cadeau?

Helaas hebben we nog een klein aantal sponsoren om diverse redenen niet kunnen bereiken. Uiteraard komt dit in de eerste weken van het nieuwe jaar in orde en hopen we een ieder weer snel te mogen ontvangen in het Rat Verlegh Stadion.

Foto's
+22

Kerstgeschenk voor NAC sponsoren!

Team commercie heeft voor en tussen de feestdagen door haar sponsoren bezocht en een kerstgeschen...

4 januari 2022
Meer nieuws

Vacature: ben of ken jij NAC's volgende commercieel manager?

Er komt een hele mooie, uitdagende functie vrij bij NAC. Lees snel meer en wie weet zet jij de volgende stap in je carrière wel bij je favoriete voetbalclub.

8 oktober 2020

Kerstboom verkoop voor nieuw initiatief Vak Thuis!

Om december goed te beginnen en in de kerstsferen te komen organiseert Samen Voor NAC op zaterdag 4 december een kerstboomverkoop in het Rat Verlegh Stadion....

27 november 2021

Businessclub agenda maart

Van inspirerende gesprekken tot een netwerkwandeling: de agenda voor de business club is deze maand goed gevuld. Bekijk snel wat er georganiseerd wordt en sc...

25 februari 2021