Kamsteeg Tuinen weer terug bij NAC!

Kamsteeg Tuinen slaat zich aan voor de rest van het seizoen als sponsor bij NAC Breda. Na een paar jaar afwezigheid keert Sander Kamsteeg weer terug bij de Parel van het Zuiden.

11 maart 2022

Kamsteeg Tuinen

Een mooie tuin is belangrijk voor wie van het buitenleven houdt. Kamsteeg Tuinen helpt u een tuin te creëren die u alle seizoenen een goed gevoel geeft, een plek waar u kunt genieten. Ontwerp, aanleg en onderhoud zijn onze kernactiviteiten en in de afgelopen jaren hebben we laten zien wat we kunnen: bedrijfstuinen, landschappelijke tuinen, kleine stadstuinen, aanleg van zwemvijvers en natuurlijk de toepassing van moderne materialen als kunstgras. Met een positieve blik op de toekomst hopen wij onze slogan “Kamsteeg Tuinen, Tuinen met een goed gevoel” naar tevredenheid te kunnen blijven waarmaken.

website Kamsteeg Tuinen

Naast zijn activiteiten bij Kamsteeg Tuinen is Sander Kamsteeg ook eigenaar van de zakelijke borrel, 5PM Social Club. Een nieuwe zakelijke borrel staat wederom gepland later dit kalenderjaar op 1 juli, de locatie van deze editie zal plaatsvinden bij het Ingenhousz in Breda. Tickets voor het event zijn te verkrijgen op de onderstaande website.

website 5PM Social Club
Meer nieuws

DICE Vakpersoneel: 30 jaar supporter, nu trotse sponsor van NAC Breda!

Na een indrukwekkende periode van 30 jaar als trouwe supporter heeft DICE Vakpersoneel uit Oosterhout een mooie stap gezet. Ze zijn nu met trots officieel sp...

28 september 2023

Die Ploeg van Toffe Jongens Verjaardagskalender

Met trots presenteren wij u: 'Die Ploeg van Toffe Jongens Kalender!'

11 oktober 2022

3 vragen aan... Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK

In deze rubriek maken we kennis met steeds weer een andere sponsor van NAC. Daniëlle van de Werken van hoofdsponsor OK trapt af.

22 oktober 2020