NAC Breda verwelkomt drie nieuwe sponsoren bij aanvang tweede seizoenshelft!

Zoals in het vorige bericht al te lezen heeft team Commercie van NAC Breda niet stilgezeten! Vanaf de start van de tweede seizoenshelft mogen wij drie nieuwe sponsoren verwelkomen.

09 januari 2023

Van links naar rechts op de foto:

Joris Lambregts

Mede eigenaar van J&J Machine verhuur, een jong en dynamisch bedrijf uit Etten-Leur, gespecialiseerd in inkoop, verkoop en verhuur van bouw- en grondverzetmachines. 

 

Juan Dekkers

Mede eigenaar van J&J Machine verhuur.

 

Donny Wijnans

Eigenaar van D. Wijnans Dakwerken, hij is actief in de branche dakdekken en bouw van dakconstructies uit de regio Breda.

Jeroen van Achtmael (niet op de foto)

Jeroen van Achtmael eigenaar van JVA Bouw, een aannemersbedrijf uit Sprundel. Het bedrijf uit de bouwtimmerbranche richt zich op onder andere timmer- en metselwerkzaamheden.

Deze drie nieuwe sponsoren zal u voortaan iedere wedstrijd tegenkomen in ons Rat Verlegh Stadion, tevens treden ze alledrie toe tot de NAC Businessclub!

 

Meer nieuws

Koffiebranderij van den Biggelaar nieuw businesslid

Koffiebranderij van den Biggelaar uit Roosendaal stapt de 2e seizoenshelft in als lid van de Businessclub van NAC. Jeroen Nooten, bij veel businessclubleden ...

6 januari 2022
Sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club (video) | NAC Zaken

Video: sfeerverslag seizoensopening NAC Business Club

Maandag 28 september organiseerde NAC de jaarlijkse kick-off van het seizoen voor de NAC Business Club. Dit jaar was de kapel van Ingenhousz aan het Doctor J...

8 oktober 2020

EQ Real Estate - dé professionals in commercieel vastgoed blijft NAC trouw en verlengt haar sponsoring!

Onze sponsor heeft een hart voor uw belangen als het gaat om verkoop, verhuur, aanhuur en aankoop van commercieel vastgoed in de regio's West-Brabant, de Dre...

5 mei 2023